Antena 3 ÎNTOARCE armele: Dăncilă, INSULTATĂ de Mircea Badea, în timp ce turnătorul Felix salută „înnoirea clasei politice”


Antena 3 ÎNTOARCE armele: Dăncilă, INSULTATĂ de Mircea Badea, în timp ce turnătorul Felix salută „înnoirea clasei politice”

La nici 48 de ore de la pierderea alegerilor de către PSD și la 24 de ore de la condamnarea lui Dragnea, Antena 3 a schimbat radical politica editorială.

Dăncilă, care până ieri era lăudată pentru tenacitate, a fost acum insultată brutal de Mircea Badea, în hohotele de râs ale invitaților din emisiunea Sinteza Zilei. „Pesedeii s-au comportat like bitches. Un spectacol grețos și purulent. Dăncilă mai avea puțin și își cerea scuze că respiră. Cred că, așa cum spuneau că Dăncilă e preșul lui Dragnea, acum pot să spună că Dăncilă a devenit preșul lui Iohannis”, a spus Badea.

Cu doar o oră înainte, invitatul lui Mihai Gâdea fusese președintele USR Dan Barna. Acesta a avut parte de un tratament de lider: a fost singur în platou, iar întrebările au fost politicoase.

Luni, patronul Antenei 3, turnătorul securistoid Dan Voiculescu a scris, pe blog, că rezultatul alegerilor din 26 mai arată „un nou început”.

Și, pentru ca insulta la adresa PSD să fie deplină, marți seara, Antena 3 a întrerupt transmisia de la conferința de presă de după ședința conducerii PSD înainte ca Dăncilă să termine de vorbit.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.