Florin Cîțu: "Dragnea minte! România a rămas a doua cea mai săracă țară din UE!"


Florin Cîțu: "Dragnea minte! România a rămas a doua cea mai săracă țară din UE!"

România este a doua cea mai săracă țară din Unuinea Europeană și are cea mai mare rată a inflației, cele mai mari dobânzi, cu un deficit bugetar de 3.02% mai mare decât limita din tratatul de la Maastricht și un deficit structural de trei ori mai mare decât cel din Pactul Fiscal, spune senatorul PNL, Florin Cîțu, într-o postare pe Facebook.

Senatorul îl acuză pe Liviu Dragnea că minte când spune că a recuperat din decalajele față de cele mai dezvoltate țări din UE. 

Eurostat INFIRMA propaganda PSD+ALDE.

Romania a ramas a doua cea mai saraca tara din UE, pib/cap de locuitor, in 2017 si 2018.

Dragnea minte cand spune ca a recuperat din decalajele fata de cele mai dezvoltate tari din UE. MINCIUNI!

Mai mult, Romania are cea mai mare rata a inflatiei, cele mai mari dobanzi, cu un deficit bugetar de 3.02% mai mare decat limita din tratatul de la Maastricht si un deficit structural de TREI ori mai mare decat cel din Pactul Fiscal.

DOAR o guvernare liberala cu un program liberal de reducere a interventiei statului in economie poate dezvolta Romania.

Mergem la VOT toti daca vrem sa nu mai fim a doua cea mai saraca tara din UE!, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.