Guvernul o cenzurează pe Dăncilă: nici o fotografie, nici un video, nici o știre despre vizita în Hunedoara. Pardon, Suceava!


Guvernul o cenzurează pe Dăncilă: nici o fotografie, nici un video, nici o știre despre vizita în Hunedoara. Pardon, Suceava!

Vizita premierului Viorica Dăncilă în Suceava nu este mediatizată pe site-ul Guvernului, fapt cu totul neobișnuit, întrucât ea s-a deplasat în calitatea oficială de șef al Executivului, nu în campanie electorală.

Nici pe pagina de Facebook a Executivului nu există vreo informație. La Suceava, Dăncilă a făcut din nou istorie, anunțând că se bucură de vizita în Hunedoara. A fost nevoie ca un lider PSD să-i șoptească unde se află.

Și Agerpres a ignorat noua gafă a premierului.

În schimb, pe site-ul Guvernului este menționată vizita lui Dăncilă în Vaslui, la câteva ore după Suceava. De la Vaslui, guvernul a postat, pe site imagini video și fotografii, dar nu și transcrierea declarațiilor premierului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.