VIDEO Slugărnicia unui preot. Osanalele scabroase aduse lui Mircea Badea la Antena 3


VIDEO Slugărnicia unui preot. Osanalele scabroase aduse lui Mircea Badea la Antena 3

Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, a fost invitat la Antena3, unde minute în șir l-a ridicat în slăvi pe Mircea Badea, numindu-l „pustnicul de la miezul nopții”. „El biciuiește păcatele și năravurile care s-au petrecut în ziua aceea în societate”, a mai spus ÎPS Ioan Selejan.

Videoclipul a fost viralizat pe Internet de pagina de Facebook „Stop Fake News in Romania”, care a scos în evidență cuvintele „mărețe” ale feței bisericești la adresa celui care jignește ori de câte ori are ocazia Opoziția și pe românii care s-au săturat de PSDragnea. De asemenea, osanalele aduse lui Mircea Badea sunt și mai inoportune în condițiile în care se sărbătorește Paștele în această perioadă. 

Alese sunt cuvinte de duh ale prea sfinției sale, mare fan al lui Mircea Badea, pe care l-a intitulat ”Pustnicul de la miezul nopții”, cităm:

„Pentru mine, dacă îngăduiți să-i spun, el este pustnicul de la miezul nopții de la Antena 3. El este singur, toți am impresia că îl părăsiți și el este în miezul nopții. O să trec pe la masa lui din studio că am văzut că, de fiecare dată, vine cu un bici. El biciuiește păcatele și năravurile care s-au petrecut în ziua aceea în societate. Să-l înconjurați și pe el cu dragostea voastră."

”Aveți o inteligență deosebită. Rog pe bunul Dumnezeu să vă dea înțelepciune, să găsiți cele mai frumoase și blânde metode de a contribui la asanarea societății românești. Și dvs aici în cadrul acestei emisiuni să fiți plugarul acela creștin care să semănați mereu bob de grâu curat în spațiul nostru romănesc.”

Observăm și noi că Mircea Badea își manifestă în fiecare seară ”inteligența deosebită” prin expresii ca:

”auzi, dar cand mergi cu cacatul tau de masina, cu conserva ta de masina de 3 lei” sau ”ati vazut ce fata are Godina? E ok sa poarte cagula (...) cagula acopera calumea” (despre Marian Godină)

”duceți-vă să îi pupați în cur pe cei de la #rezist” / ”le e frică că ies niște #puțoi în stradă”

”noi suntem șmecheri și vrem să conducem țara indiferent pe cine a votează pulimea” / ” cât a fost Cioloș prim ministru al României, prioritatea sa, singura de altfel, a fost să pupe în cur serviciile” (despre Dacian Cioloș).

Urmăriți în continuare video. 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.