Oreste: "Ești o Rușine Pavelescule! Partidul istoric care i-a dat pe toți făuritorii de democrație occidentală a ajuns remorca unor penali"


Oreste: "Ești o Rușine Pavelescule! Partidul istoric care i-a dat pe toți făuritorii de democrație occidentală a ajuns remorca unor penali"

Jurnalistul Oreste Teodorescu se revoltă la adresa președintelui PNȚCD, Aurelian Pavelescu, după ce și-a subordonat partidul față de grupul infracțional organizat PSD. 

Oreste Teodorescu amintește de partidul PNȚCD care i-a reunit pe „marii înaintaşi Maniu, Mihalache şi Coposu, pe Ion Rațiu și pe toți făuritorii de democrație occidentală”, iar acum formațiunea politică ajunge să fie să fie „remorca unor penali”.

Redăm postarea lui Oreste:

Am trăit s-o văd și pe asta! Micuțul hidrocefal care a căpușat PNTCD-ul, devalizand-ul atât de sedii cât și de conținutul doctrinar, sa-l pupe cu patos in cur pe liderul comuniștilor transformați in oligarhi!

Partidul istoric care i-a dat României pe marii înaintaşi Maniu, Mihalache şi Coposu, pe Ion Rațiu și pe toți făuritorii de democrație occidentală a ajuns remorca unor penali cu telemea pe dinți.

Azi, ei se răsucesc în mormânt când văd că partidul lor a fost înghiţit de PSD, urmaşul PCR, cel care a trimis la moarte sau la închisoare pe liderii cu adevărat patrioți și făuritori ai României Mari.

Ești o Rușine Pavelescule!”, a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.