Florin Călinescu îl ia peste picior pe Dragnea referitor la problema la coloană: "Ar trebui să te consult la baie!" Totodată, actorul dinamitează unul din candidații PSD la europarlamentare


Florin Călinescu îl ia peste picior pe Dragnea referitor la problema la coloană: "Ar trebui să te consult la baie!" Totodată, actorul dinamitează unul din candidații PSD la europarlamentare

Actorul Florin Călinescu îl desființează pe Liviu Dragnea într-un comentariu caracteristic atât pe tema problemelor cu coloana, a finanțării partidului pe care-l conduce, dar și a nominalizării lui Chris Terhes pe lista candidaților PSD la europarlamentare.

Redăm postarea integrală a actorului:

"livulica. In ceea ce priveste treaba cu mersul, cand te “supara” coloana, pot sa iti dau cateva lectii de actorie, regie& scenariu. GRATUIT. Sa te sprijini de revolutinaru’ lu’ peste ( ca azi e Bunavestire) mi se pare periculos. Asta te sapa la greu.

Ca zice fraieru’ ca sunteti singurul partid romanesc care nu e finantat de afara e un adevar. Pai, daca va trageti la portofel miloane de € din banii cetatenilor, va doare la basca.

Ca si celelalte partide. Parlamentare.

codrine, aproape penala sceneta de la Brasov.

Ba, livulica. Cam toti au pus pe coverta liste salcii pentru €.

Ba, nene, da’ gaselnita ta cu escrocu’ terhes, e maxima.

In context, dezastrul diplomatic creat de dl. viorica, e semnul unei tornade.

Prima, asupra Romaniei.

Ar trebui sa te consult la baie", a scris actorul pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.