EXCLUSIV Chirica îi PĂLMUIEȘTE pe Dragnea și Vâlcov: ”NESIMȚIȚILOR! Sunteți primii care FURAȚI!”


EXCLUSIV Chirica îi PĂLMUIEȘTE pe Dragnea și Vâlcov: ”NESIMȚIȚILOR! Sunteți primii care FURAȚI!”

Primarul Iașului – l-am numit pe Mihai Chirica – explică, în exclusivitate pentru Podul.ro, de ce Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și acoliții lor PSD-iști mint cu nerușinare când se bat cu pumnul în piept insistând că ei ar fi… ”patrioți” preocupați de interesele naționale:  ”Păi, cum să fiți patrioți, când tot voi sunteți primii care furați?”.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Mihai Chirica.

”Ceea ce fac acum Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și acoliții lor din PSD se originează în nenorocirile comise de Ion Iliescu în urmă cu aproape 30 de ani. Atunci, România a ratat așezarea sănătoasă pe un drum firesc, proeuropean, întârziindu-se considerabil orientarea și afilierea la NATO și UE. Semințele otrăvitoare plantate de Ion Ilescu s-au transformat într-un pom al răului ale cărui ramificații se confundă, din nefericire, cu marile eșecuri ale României postdecembriste.

Discursurile și obsesiile toxice ale lui Liviu Dragnea și ale lui Darius Vâlcov de acolo provin, de la semințele veninoase aruncate de Ion Iliescu, de la moștenirea comunistoidă a PSD. De toate aceste prostii se folosesc niște politruci infractori care atacă în mod constant Justiția și comit derapaje și abuzuri pe bandă rulantă. Dragnea, Vâlcov și complicii lor din conducerea PSD flutură o minciună de proporții epice insistând că ei ar fi patrioți și că s-ar gândi la interesele naționale. Asta-i nesimțire! Păi, cum să fiți patrioți, când tot voi sunteți primii care furați?

Naționalismul comunistoid al PSD reprezintă o batjocorire incalificabilă adusă memoriei celor care s-au împotrivit trup și suflet dictaturii comuniste și care au sacrificat totul pentru ca noi să trăim în libertate și democrație. Este o mizerie de proporții să îți faci campanie electorală cu așa ceva, într-o țară care s-a confruntat din plin cu genocidul comunist”, declară Mihai Chirica, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.