Victor Rebengiuc îi solicită explicații lui Dragnea: Să spună cum a ajuns potent financiar din postura de bugetar!


Victor Rebengiuc îi solicită explicații lui Dragnea: Să spună cum a ajuns potent financiar din postura de bugetar!

Actorul Victor Rebengiuc a participat sâmbătă la emisiunea  "În faţa ta", difuzată sâmbătă de Digi 24, unde a vorbit și despre teme de actualitate politică, inclusiv averea infractorului Dragnea.

Rugat să îl descrie pe Dragnea, actorul Victor Rebengiuc a spus despre Dragnea că este un bugetar care a ajuns potent financiar. Pe cale de consecință, actorul i-a solicitat lui Dragnea să explice cum a reușit să se îmbogățească atât de mult din postura sa de bugetar, căci toată lumea dorește o situație materială bună. 

"L-aş descrie ca un om care a profitat de funcţiile care le-a avut, un bugetar - şi asta este curiozitatea mea mare - care a izbutit să devină un mare, mare, mare potent financiar şi nu numai financiar, din leafa de bugetar. Să-mi explice şi mie, sunt curios, eu nu vreau să-i iau nimica lui, Doamne fereşte. Să mă înveţe, cum ai făcut, dumneata, domnule, de ai avut... eu nu nici nu vreau să am atâtea, nici nu vreau să am cât are el... are familie grea, dar să ne înveţe pe noi, că toată lumea vrea să ajungă să aibă o situaţie materială bună, să se simtă bine, să trăiască confortabil", a spus Victor Rebengiuc.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.