Un jurnalist ȘTERGE pe JOS cu șefii Jandarmeriei: ”Nu scăpați, că sunteți și SLUGI, și PROȘTI și CRIMINALI fără cauză, că așa sunt proștii!”


Un jurnalist ȘTERGE pe JOS cu șefii Jandarmeriei: ”Nu scăpați, că sunteți și SLUGI, și PROȘTI și CRIMINALI fără cauză, că așa sunt proștii!”

Jurnalistul Cătălin Pena (”Fefe”, pentru prieteni și cunoscuți) publică, pe Facebook, o devastatoare scrisoare deschisă adresată ”boilor care conduc trupele Securității comuniste, poreclite Jandarmeria”. Pena le transmite acestora – pe care îi numește ”cretini”, ”proști”, ”boi” și ”slugi” – că vor da socoteală, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, pentru infracțiunile împotriva umanității săvârșite în Piața Victoriei, pe 10 August, împotriva a sute, mii de protestatari pașnici, printre care mulți bătrâni, femei și copii.

”Nu scăpați, că sunteți și slugi, și proști și criminali fără cauză, că așa sunt proștii!”, răbufnește Cătălin Pena.

Podul.ro vă prezintă scrisoarea deschisă publicată de jurnalist:

”Scrisoare deschisă către BOII care conduc TRUPELE SECURITĂȚII COMUNISTE, poreclite JANDARMERIA, în 2019

Nu am depus plângere pentru ce mi s-a întâmplat pe 10 august pentru că știu, din experiența Dosarelor Mineriadei și Revoluției, că peste 700 sunt cu asupra de măsură pentru ca procurorii obedienți să ducă ancheta până când voi fi oale și ulcele!

Acum, Sindile, Cucoș, Cazan și tu, bă, cretinule, la tine Paraschive mă refeream, asta nu înseamnă că, dacă îmi dă Dumnezeu zile, nu voi face intervenții în procesul pentru infracțiuni împotriva umanității în care veți fi inculpați!

Apropo, am toată corespondența cu voi, Jandarmeria, cu MAI, cu Guvernul, în care eu am întrebat și voi ați spus cu ce ne-ați gazat!

Ați mințit în numele STATULUI ROMÂN!

L-ați pus pe un amărât de jandarm să facă în poligon reprezentație la Antena 3, că ce sănătoase erau gazele cu care v-ați atacat propriul popor, din banii căruia trăiți, boilor!

Apropo, am toată corespondența cu voi, Jandarmeria, cu MAI, cu Guvernul, în care eu am întrebat și voi l-ați pus pe un amărât să facă în poligon reprezentație pentru presa PSD-ALDE, presa paralelă, dar am și răspunsurile voastre mincinoase... Am REPETAT, pentru că nu vă suspectez de multă minte!

Apropo, credeți că nu am văzut ce plan aveați pentru seara de 24.02.2019, boilor? Încercuiserăți toată Piața Victoriei, luând locul ilegal Poliției! Bă, criminalilor, sunteți foarte proști!

Vă spune Fefe, nu SCĂPAȚI, că sunteți și slugi, și proști și criminali fără cauză, că așa sunt PROȘTII!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.