România, în ceasul al 12-lea! Dacă NU intervine, Iohannis devine complicele PSD-ALDE


România, în ceasul al 12-lea! Dacă NU intervine, Iohannis devine complicele PSD-ALDE

Singurul om care ne poate salva din guvernarea contra poporului român și contra siguranței naționale este președintele Klaus Iohannis.

Constituția îi acordă prerogativele necesare pentru a opri dezastrul în care PSD-ALDE a adus întreaga societate impunând legile junglei, contra naturii justiției umane.

Suntem în ceasul al 12-lea!

Se impune intervenția prezidențială conferită de Constituția României. Fără aceasta, reacțiile de condamnare exprimate de președintele României rămân declarații menite să mascheze complicitatea.

Constituția României:

Preşedintele este cel care instituie starea de asediu sau starea de urgenţă. Şi tot el îndeplineşte funcţia de preşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării – autoritatea administrativă autonomă care organizează şi coordonează unitar activităţile ce privesc apărarea ţării şi siguranţa naţională.

Un alt drept constituţional al şefului statului este acela de a cere poporului, după consultarea Parlamentului, să-şi exprime, prin referendum, voinţa cu privire la probleme de interes naţional”.

Președintele Klaus Iohannis trebuie să intervină!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.