Doina Gradea, IRONIZATĂ spumos pentru că a PRĂBUȘIT audiențele TVR


Doina Gradea, IRONIZATĂ spumos pentru că a PRĂBUȘIT audiențele TVR

În contextul în care tot mai multe voci din Consiliul de Administrație al TVR solicită demiterea șefei instituției, controversata Doina Gradea (om de casă al lui Liviu Dragnea), jurnalistul Sorin Avram – odinioară moderator al talk show-ului ”Vorbește Liber!”, găzduit  de televiziunea publică din toamna lui 2014 și până la finalul anului 2015 – o ironizează într-o manieră spumoasă, pe Facebook, pe șefa impusă de PSD.

Motivul? Mandatul Doinei Gradea este de-a dreptul dezastruos, aceasta izbutind să prăbușească audiențele TVR la un nivel fără precedent în cadrul instituției care, în schimb, toacă lunar sume faraonice primite de la Guvern. Menționăm că audiențele lui Sorin Avram erau duble, de regulă, în comparație cu cele scremute de așa-zisul jurnalist Ionuț Cristache, importat de la fostul turnător securist Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș - ceea ce se vede cu ochiul liber în cadrul prestațiilor sale cu adresă.

Podul.ro vă prezintă ”săgețile” lui Sorin Avram.  

”Doamna înfiptă de Liviu Dragnea la conducerea TVR a obţinut o contraperfomanţă greu de imaginat, aducînd audienţa televiziunii în prime-time sub 1, ratingul acesta plasînd postul pe locul 12! Sub conducerea Doinei Gradea, audienţa televiziunii publice la nivel naţional în intervalul orar 19.00 - 23.00 este de numai 0,9, adică o medie de 160.000 de telespectatori pe minut. Pentru corecta informare a publicului, doamna Gradnea ar trebui să schimbe titlul principalului talk-show al TVR, România 9, în România 0,9”, scrie Sorin Avram.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.