Marian Neacșu s-a înrolat oficial în Pro România. URMEAZĂ baronii Paul Stănescu și Marcel Ciolacu EXCLUSIV SURSE


Marian Neacșu s-a înrolat oficial în Pro România. URMEAZĂ baronii Paul Stănescu și Marcel Ciolacu EXCLUSIV SURSE

Așa cum Podul.ro a dezvăluit în urmă cu o lună, fostul secretar general al PSD – Marian Neacșu – s-a înscris oficial în Pro România, grupare coordonată de ex-premierul Victor Ponta. În cadrul aceluiași articol anunțam înregimentarea baronilor Adrian Țuțuianu și Mihai Tudose în ograda lui Ponta&Co, ceea ce s-a și întâmplat.

Potrivit surselor Podul.ro, spre Pro România se pregătesc să își ia zborul și baronii Paul Stănescu (Olt) și Marcel Ciolacu (Buzău), care vor fi urmați de câțiva parlamentari (3 sau 4, deși Liviu Dragnea depune eforturi intense pentru a stopa hemoragia). În urma consfătuirilor cu Victor Ponta, inamicii lui Liviu Dragnea au decis să își anunțe demisiile pe rând, tocmai pentru a accentua panica și crizele PSD, menținând în actualitate subiectul valului de plecări. Aceasta în condițiile în care Pro România vizează ruperea unor segmente considerabile din electoratul tradițional al social-democraților, cu prilejul europarlamentarelor și al prezidențialelor.

 ”M-am alăturat echipei de la Pro România. Sper ca experienţa mea să fie de folos în campaniile electorale, motiv pentru care voi coordona campania pentru alegerile europarlamentare din punct de vedere organizatoric. Mai puţine vorbe şi mai multă muncă”, a declarat Marian Neacşu, luni, pentru Mediafax.

Vă reamintim că CEx-ul PSD (un veritabil pluton de execuție controlat până la ultimele detalii de Liviu Dragnea) a votat, la începutul lunii noiembrie, excluderea din partid a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu (Dâmbovița) și a secretarului general Marian Neacșu, șeful PSD Ialomița.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.