Un virulent jurnalist anti-PSD a fost dat în judecată de Bogdan Chirieac pentru o sumă FABULOASĂ. „Este o formă de INTIMIDARE” EXCLUSIV


Un virulent jurnalist anti-PSD a fost dat în judecată de Bogdan Chirieac pentru o sumă FABULOASĂ. „Este o formă de INTIMIDARE”  EXCLUSIV

Ovidiu Albu, jurnalist cu vechime în online și editor al siteului Aktual24.ro, a fost acționat în judecată, pentru lezarea imaginii și onoarei, de unul dintre greii presei de propagandă, Bogdan Chirieac, care numai în 2018 ”prin firma Press Media Electronic SRL, a încasat de la PSD nu mai puțin de 1.157.149 de lei”, potrivit unor dezvăluiri recente ale Newsweek.ro.

Se pare că și lui Ovidiu Albu tot de la aceste dezvăluiri i se trage procesul cu Chirieac, o prezență constantă în studiourile televiziunilor care susțin asaltul infractorilor asupra Justiției.

„Am fost dat în judecată de Bogdan Chirieac, îmi solicită 1.000.000 de lei pentru ca i-am <lezat> imaginea și onoarea prin articolele publicate pe aktual24.ro. (...)

Pentru mine este o premieră, nu am mai fost dat în judecată pentru nimic, astfel încât aș aprecia dacă cineva mai experimentat în zona asta îmi poate recomanda un avocat”, scrie editorul de la Aktual24.ro pe pagina sa de Facebook.

 „Cel mai probabil, Bogdan Chirieac a fost foarte deranjat că l-am poreclit <Milion> Chirieac, ca urmare a sumelor încasate de la PSD în cursul anului 2018, așa cum a arătat Newsweek Romania. De aceea îmi și cere un milion de lei drept daune. În plus, având în vedere că Bogdan Chirieac este una dintre cele mai puternice portavoci ale lui Liviu Dragnea și PSD, consider că acțiunea sa este o formă de intimidare și presiune asupra unui jurnalist care scrie extrem de critic la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD, în contextul apropierii alegerilor”, a declarat Ovidiu Albu, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.