Clotilde îl amenință fără ocolișuri pe Dragnea: Alianța USR-PLUS îl va trimite la coșul de gunoi al istoriei!


Clotilde îl amenință fără ocolișuri pe Dragnea: Alianța USR-PLUS îl va trimite la coșul de gunoi al istoriei!

Liderul USR sector 1, Clotilde Armand, reacționează, printr-o postare pe Twitter, duminică seara, la acuzațiile lui Liviu Dragnea potrivit căruia, Alianța 2020 USR PLUS ar fi formată din securiști.

„Dragnea a început să aibă coșmaruri despre USR și PLUS. Spune că Alianța 2020 USR PLUS este făcută de securiști. Probe? N-are. Așadar, eu cred că această alianță o să-l trimită pe Dragnea exact acolo unde merită: la coșul de gunoi al istoriei. #FaraPenali”, scrie Clotilde Armand în postarea sa.

Internauții nu au ezitat să empatizeze cu Clotilde Armand, lăsând comentarii precum:
„De fapt, locul lui este, mai întâi, la pușcărie, apoi, cu istoria, mai vedem” sau „vrem spitale, nu servicii penale”.

Reiterăm în cele ce urmează atacul lui Dragnea asupra USR-PLUS: "Securiștii și-au făcut 2 partide, unul pe stânga și altul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior și Coldea, Pro România, și pe dreapta partidul lui Cioloș. Este simplu. Asta arată o foarte mare disperare, faptul că au început să desfacă conservele, arată o mare disperare ceea ce este de bine".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.