Vaporul lui Dragnea devine Titanic: încă un deputat și-a dat DEMISIA din PSD


Vaporul lui Dragnea devine Titanic: încă un deputat și-a dat DEMISIA din PSD

Deputatul Oana Silvia Vlăduca și-a anunțat vineri demisia din PSD și trecerea la Pro România, formațiunea lui Victor Ponta, acuzând, într-o postare pe Facebook, că ”partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast”.

”Din păcate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum două decenii și-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast. În atare condiții, am avut de cumpănit cu privire la parcursul de urmat și AM HOTĂRÂT SĂ MĂ ALĂTUR LUI VICTOR PONTA ȘI PRO ROMÂNIA! Nu e deloc ușor să o iau de la capăt, dar sunt puternică și nu mă feresc de muncă. Așa am crescut de mică și așa am înaintat în viață”, a scris Vlăduca pe Facebook, potrivit g4media.ro

Joi seară, și deputatul Georgian Pop și-a anunțat demisia din PSD și înscrierea în Pro România: ”PSD a avut succese foarte mari pentru că a fost partidul oamenilor competenți. Faptul că suntem în februarie și nu avem încă un buget arată lipsa de competență. Foarte multe promovări n-au fost făcute pe principiul competenței. Eu sunt convins pro-european și pro-atlantist. Acolo e locul României. Nu pot pune face parte dintr-un proiect care pune sub semnul întrebării drumul european și atlantic al României. În PSD au fost și au rămas foarte mulți oameni competenți și de valoare, din păcate sunt complet marginalizați. Am constatat cu tristețe că nu pot fi schimbate în bine lucrurile din interior. Cine ia decizii în PSD? Dragnea, Vâlcov, Codrin Ștefănescu este noua conducere aleasă”.

Și fostul premier Mihai Tudose a anunțat marți pe Facebook că demisionează din PSD și că va activa în Pro România. El a acuzat conducerea PSD că a înlocuit agenda publică cu o agendă personală și că încercările de dezbatere internă a problemelor reale ale țării nu sunt luate în seamă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.