Mutu, dezvăluiri-ȘOC despre SCANDALUL cu Bădulescu: A scris ”du-te-n aia mă-tii” pe ordinea de zi! M-a înjurat de mamă, copii și morți EXCLUSIV


Mutu, dezvăluiri-ȘOC despre SCANDALUL cu Bădulescu: A scris ”du-te-n aia mă-tii” pe ordinea de zi! M-a înjurat de mamă, copii și morți EXCLUSIV

Primarul Sectorului 6 – PSD-istul Gabriel Mutu – relatează, în exclusivitate pentru Podul.ro, detaliile amplului scandal iscat, miercuri, în cadrul ședinței Consiliului General al Primăriei Capitalei, în compania viceprimarului Aurelian Bădulescu.

Mutu susține că Bădulescu l-a înjurat ”de mamă, de familie, de copii și de morți” până când a venit Poliția Locală. Mai mult chiar, potrivit lui Mutu, viceprimarul Aurelian Bădulescu a scris pe ordinea de zi a ședinței... ”du-te-n aia mă-tii”!

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Gabriel Mutu.

”E disperare mare la Primăria Capitalei, fiindcă doamna Firea rămâne fără mâna ei dreaptă: Aurelian Bădulescu, cu mâna căruia Firea semnează, taie și spânzură. Miercuri seară, Comitetul Executiv al PSD București a decis retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Bădulescu și, pe cale de consecință, revocarea lui. Votul exprimat spulberă orice suspiciune: au fost 40 voturi <pentru> și doar 5 abțineri, nici măcar un singur vot <împotrivă> – așadar, nimeni nu l-a susținut pe acest personaj toxic. Astăzi, Bădulescu a venit în ședința Consiliului General și a început să facă scandal, să dezinformeze. A ostilizat întregul for. Am primit un telefon și m-am deplasat și eu acolo, cu scopul de a explica tuturor implicațiile deciziei din Comitetul Executiv al PSD București.

I-am zâmbit colegial Gabrielei Firea – m-am uitat la ea, s-a uitat la mine, și am crezut că totul e normal. La un moment dat, Gabriela Firea a dat-o în ironii cu mine și m-a întrebat dacă am venit la ședința Consiliului Genaral ca să susțin proiectul prelungirea Ghencea. Ironia asta m-a deranjat, fiindcă nu-și avea locul, așa că am ridicat două degete ca să o pun la punct cu privire la acel proiect esențial pentru Sectorul 6, proiect îngropat chiar de ea. Atunci, Firea m-a luat că nu acum, că o să îmi dea ea cuvântul... a început cu chestii de-astea. În realitate, eu am tot rugat-o, ba chiar am implorat-o pe Gabriela Firea să se implice în acest proiect, dar nu a făcut niciodată nimic, a dat-o din colț în colț.

Fiindcă Firea nu avea nici cea mai mică intenție să ia act de decizia Comitetului Executiv privind revocarea lui Bădulescu, inițiativa a avut-o liderul consilierilor generali PSD. În acel moment, Bădulescu a început să zbiere ca un nebun, să înjure, să trântească și să dea cu pumnii în masă, acolo, în sala de consiliu. Ca să nu mă cert cu Firea și Bădulescu în fața tuturor celorlalți, ne-am retras într-o cameră destinată consilierilor generali ai PSD.

Bădulescu a continuat să zbiere ca descreieratul – ăsta a fost motivul pentru care, până la urmă, a venit Poliția Locală. Răcnea, nebunul, ba că nu își dă demisia, ba că și-o dă, ba urla că el s-a detonat și că se duce la Parchet. <Du-te, băi băiatule, i-am spus, nu e frumos să minți>.  Și a început să mă înjure de mamă, de familie, de copii, de morți – m-a făcut albie de porci! Zbiera și dădea cu pumnii în masă. La un moment dat am împins o sticlă goală de plastic spre el, l-a atins puțin și a început să răcnească și mai rău. Îmi pare rău că nu mai era apă în sticlă, o băusem, fiindcă i-aș fi aruncat-o direct în față, poate așa l-aș fi ajutat să iasă din transă. Ăsta-i Bădulescu, un mitoman, un golan și un nebun care m-a înjurat de toate cele în cel mai abject limbaj posibil. Acest anormal a scris <du-te-n aia a mă-tii> pe ordinea de zi!

Derbedeul a mințit că ar fi sărit la bătaie, că s-ar fi ajuns la o busculadă – păi, uitați-vă la el, la dimensiunile lui: dacă-i puneam o mână în cap ajungea să dea din picioare prin aer! Am ridicat și eu tonul, e adevărat, fiindcă nu poți sta impasibil când cineva te înjură în permanență de mamă, copii și morți. Bădulescu s-a comportat ca un câine turbat care nu știa cum să treacă mai repede de jaloane ca să ajungă la mâncare. Ăsta-i personajul. Pe Bădulescu doamna Firea l-a adus in PSD – știu de unde l-a luat și l-a adus, dar prefer să spun asta cu altă ocazie”, a declarat Gabriel Mutu, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.