Aurelian Bădulescu cutremură scena politică: Am mințit la Parchet legat de protestul din 10 august pentru a apăra PSD!


Aurelian Bădulescu cutremură scena politică: Am mințit la Parchet legat de protestul din 10 august pentru a apăra PSD!

Scena politică românească s-a cutremurat miercuri, 30 ianuarie, în momentul în care viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, a făcut niște precizări menite să răstoarne situația în privința protestului diasporei din data de 10 august și a violenței jandarmilor asupra manifestanților.

Concret, ca o consecință a faptului că PSD București, prin Comitetul Executiv, a decis miercuri să îi retragă sprijinul politic și să îl dea afară din partid, iar astfel ca efect pierzându-și și funcția de primar al Capitalei, Aurelian Bădulescu a recunoscut că a mințit la Parchet în cazul manifestației din data de 10 august pentru a-și apăra partidul. Intervenția lui Aurelian Bădulescu a avut loc în direct la România TV în cadrul emisiunii Lilianei Ruse. Moderatoarea a avut și o postare pe Facebook în acest sens: 

"Viceprimarul Bădulescu tocmai ce mi-a spus în direct că a mințit la Parchet în dosarul protestelor din 10 august, pentru a-și proteja partidul. Kharma is really a bitch'', a scris jurnalista pe Facebook. 

Vă prezentăm o parte din declarațiile lui Aurelian Bădulescu:

„E o golănie. M-am dus la ședință, dar nu am fost lăsat să intru. M-a întrebat cineva cine sunt, la intrare. I-am zis că am avut invitație, nu m-a lăsat. M-am întors și am plecat. E o execuție de tip mafiot, fără a putea spune ce am de spus. Am mințit la Parchet. Recunosc că am mințit la Parchet și mă pun la dispoziția organelor de anchetă. Am mințit în legătură cu mitingul din 10 august 2018. Am mințit pentru că sunt un mincinos și ca să apăr un partid.

Voi devoala toate interesele meschine ale acestor indivizi. Ținta lor este Gabriela Firea. O să vedeți ce o să apară după 30 ianuarie“, a afirmat Bădulescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.