Tismăneanu, scenariu-BOMBĂ: ce fost PUȘCĂRIAȘ i-ar oferi consultanță lui Dăncilă! Un fost lider PSD condamnat pentru MITĂ și trafic de influență


Tismăneanu, scenariu-BOMBĂ: ce fost PUȘCĂRIAȘ i-ar oferi consultanță lui Dăncilă! Un fost lider PSD condamnat pentru MITĂ și trafic de influență

Politologul și scriitorul Vladimir Tismăneanu lansează, pe Facebook, o ipoteză intrigantă: anume că fostul pușcăriaș Adrian Severin (condamnat pentru luare de mită și trafic de influență la PE!) o consiliază pe Viorică Dăncilă, pe care profesorul nu se sfiește să o eticheteze drept ”oligofrena din Palatul Victoria” și ”loază păduchioasă”.

Vă amintim un fapt de-a dreptul scandalos: foștii pușcăriași PSD-iști Adrian Năstase și Adrian Severin (notorii pentru discursul virulent antieuropean) au fost invitați, joi, la ceremonia de lansare a președinției Consiliului Uniunii Europene sub președinția României.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Vladimir Tismăneanu. 

”Dacă se dovedește că escrocul Adrian Severin o consiliază pe oligofrena din Palatul Victoria, lucrurile se limpezesc: viermele scrofulos s-a împreunat cu loaza păduchioasă. Ptiu!

Prieteni, voi ce credeți că era în mintea lui Donald Tusk știind că-l are în spate, cu un tupeu care îl întrece pe acela al împărătesei cu curul gol, pe infractorul șpăgar, rușinea Parlamentului European, delirantul demagog Adrian Severin? Cine și de ce l-a adus pe acest popândău scrofulos acolo?”, întreabă Vladimir Tismăneanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.