Un nou DOSAR pe numele lui Dragnea? ”Lovitură de stat” la Monitorul Oficial fiindcă NU poate încasa o ȘPAGĂ uriașă!


Un nou DOSAR pe numele lui Dragnea? ”Lovitură de stat” la Monitorul Oficial fiindcă NU poate încasa o ȘPAGĂ uriașă!

Scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu îl acuză pe șeful PSD-ist Liviu Dragnea, pe Facebook, că a organizat o veritabilă ”lovitură de stat” la Monitorul Oficial, blocând decretul de prelungire a mandatului generalului Ciucă în fruntea Statului Major al Apărării, doar pentru că nu poate încasa ”o șpagă uriașă de la olandezi”.

Sociologul consider că procurorii nu trebuie să tolereze un astfel de abuz. Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Sebastian Lăzăroiu.

”Lovitura de stat de la Monitorul Oficial e în plină desfășurare.

Presupun că procurorii își fac siesta după Sărbători, altfel nu înțeleg cum poate fi tolerat abuzul ăsta.

E vorba de un decret de numire a generalului Ciucă, semnat de șeful CSAT, pe care mafiotul din Teleorman îl blochează la MO, pentru o șpagă uriașă de la olandezi. (…)

Cumva ce se întâmplă zilele astea justifică neîncrederea partenerilor occidentali în România, de ce avem încă MCV, de ce nu suntem încă în Schengen.

Doar în NATO aveam o reputație mai bună, dar acum se duce naibii și asta.

Cum să mai ai încredere într-o țară condusă de un mafiot care blochează numirea șefului Armatei la Monitorul Oficial pentru că nu poate lua o șpagă pe niște corvete?

Cine ar putea merge în teatrele de operațiuni cu militari sub influența infractorului Dragnea?

În lăcomia lor, ăștia de la PSD ar fi în stare să trimită acolo oameni cu echipamente ieftine, vulnerabili la orice atac inamic.

La ei totul se reduce la bani, cât bagă în buzunar, ce le iese”, scrie Sebastian Lăzăroiu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.