Mircea Badea îi INSULTĂ din nou pe românii care i-au omagiat pe MARTIRII Revoluției. Ce manipulări face angajatul lui Dan ”Felix” Voiculescu


Mircea Badea îi INSULTĂ din nou pe românii care i-au omagiat pe MARTIRII Revoluției. Ce manipulări face angajatul lui Dan ”Felix” Voiculescu

După ce a găsit de cuviință să-i insulte de o manieră incalificabilă pe cei peste 2000 de români care au ales să iasă în stradă sâmbătă, 22 decembrie, pentru a-i comemora pe eroii asasinați la Revoluție, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3 – l-am numit pe Mircea Badea, angajatul fostului pușcăriaș Dan ”Felix” Voiculescu, turnătorul securist – recidivează, tot pe Facebook, unde revarsă o nouă găleată cu lături. PSD-istul Codrin Ștefănescu i-a dat ”like” cu viteza luminii.

”Da, cand iesi in strada si urli aceleasi si aceleasi lozinci #rezist cu psd, ciuma rosie, furat, puscarii etc... se pune ca de fapt comemorezi victimele Revolutiei, doar pentru ca, intamplator e 22 decembrie.

La fel, daca strigi mizeriile alea cretinoide de 1 iunie, se pune ca celebrezi copiii. Hai mars!”, scrie Badea.

”A confiscat #cacat si revolutia acuma”, mai cugetă angajatul lui Dan Voiculescu, comentând la osanalele unei fane cu mari probleme de gramatică.

Vă reamintim că, într-o primă postare, Mircea Badea i-a etichetat drept ”javre”, ”jivine” și ”descreierați” pe cei peste 2000 de români care au participat, sâmbătă, la marșul organizat în memoria martirilor Revoluției, pentru simplul motiv că aceștia au scandat și împotriva Guvernului Dăncilă.  

”După ce s-au căţărat pe drama de la Colectiv, javrele #rezist au încercat, cu o doză de reuşită, şi confiscarea comemorării Revoluţiei. Care se face, sigur, fără niciun pic de solemnitate, ci cu zbierături şi aceleaşi şi aceleaşi lozinci din oricare altă zi a anului, cu PSD, ciuma roşie, furat, puşcării şi celelate obsesii maladive ale jivinelor. Marş, mă!“ – este doar unul dintre mesajele postate de Badea pe Facebook.  

Facem precizarea că cei peste 2000 de participanți la marșul de comemorare (s-a plecat din Piața Victoriei spre Universitate) au păstrat mai multe momente de reculegere. La Palatul Regal s-au aprins lumânări, s-au depus flori și coronae, în timp ce filosoful Mihai Șora și actrița Oana Pellea au citit numele tuturor celor 1200 de oameni care și-au dat viața în decembrie 1989, pentru libertate și drepturi fundamentale.  S-a scandat ”Jos comunismul!”, ”Cinste lor, cinste lor, eroilor!”, ”Libertate!”, ”Nu-i uităm!”, ”Timișoara!”, ”Libertate te iubim, ori învingem ori murim!”, dar și ”Jandarmeria apără hoția!”, având în vedere măcelul săvârșit, pe 10 August, în Piața Victoriei, cu largul concurs al Jandarmeriei Române.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.