Ce a fost la Paris s-a dorit o lovitură năpraznică, dar cu explicațiile ulterioare, dând vina pe flamanzi, ridicolul a atins cote înalte


Ce a fost la Paris s-a dorit o lovitură năpraznică, dar cu explicațiile ulterioare, dând vina pe flamanzi, ridicolul a atins cote înalte

Creștinismul nu este prostie și asta se vede în reacțiile lucide, echilibrate, la atacurile tembele comise la adresa lui. Ce a fost la Paris s-a dorit o lovitură năpraznică, dar cu explicațiile ulterioare, dând vina pe flamanzi, ridicolul a atins cote (inclusiv de bursă) înalte, încât te întrebi câți câlți au fost în mintea organizatorilor. 

Oricum, inclusiv trecând prin "episodul" Revoluției de la 1789, Franța s-a descalificat din orice întrecere dintre istorie și rațiune. 

Ce bine că, la final, a cântat și încântat o femeie de calibrul lui Dion! Nu poți celebra bucuria, olimpică sau de orice fel ar fi, dându-te de gol că ești frustrat, tembel și că nesiguranța, inclusiv pe șine, este modul tău de a fi. Te mai miri că, cu precizie, câștigă extremiștii sau cei numiți de tine ca atare? 

France, quelle triste nation! Au sommet! Vous avez besoin de faire l'amour.... Pe bune.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.