Nu moldovenii au organizat deportările, asasinatele și teroarea, ci Rusia imperială și NKVD-ul sovietic, la comanda ideologilor de la Kremlin


Nu moldovenii au organizat deportările, asasinatele și teroarea, ci Rusia imperială și NKVD-ul sovietic, la comanda ideologilor de la Kremlin

Stimați conaționali! Nu răspândiți minciunile și propaganda Moscovei! Nu moldovenii au organizat deportările, asasinatele, teroarea, ci Rusia imperială și NKVD-ul sovietic, la comanda ideologilor de la Kremlin. Rușii au trecut Nistrul cu listele întocmite de agentura lor, cu centrul la Odesa, agentură organizată în toată Basarabia românească cu mult înainte de 28 iunie 1940. Bețivii și leneșii din localitățile basarabene au fost sculele rușilor, dar nu ei făceau politica ocupanților. În unele localități trădătorii locali au reușit să mai includă în liste pe cineva, dar NKVD-ul avea listele făcute. 

Vă rog nu promovați falsurile rusești că moldovenii sunt de vină pentru crimele odioase comise de Kremlin în Basarabia, pentru deportări, foametea programată, aruncarea pe câmpurile de luptă în 1944-1945 a zeci de mii de tineri basarabeni neinstruiți și exterminarea lor. 

Nu veți deveni niciodată oameni liberi, demni și respectați în lume, dacă vă lăsați pradă propagandei rusești și vă complăceți în rolul de papagali ai Kremlinului! 

Pomeniți-vă bunicii, părinții, frații și surorile, sătenii deportați, aprindeți câte o lumânare în memoria lor și feriți-vă, cât mai departe, de tot ce înseamnă „lumea rusă”!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.