Elena Lasconi îi îndeamnă pe români să se îndepărteze de personajul toxic Teodosie "Șpagoveanu": "Declarațiile acestuia ne arată un personaj care s-a rupt nu doar de societate, dar și de Dumnezeu. Ce trist!"


Elena Lasconi îi îndeamnă pe români să se îndepărteze de personajul toxic Teodosie "Șpagoveanu": "Declarațiile acestuia ne arată un personaj care s-a rupt nu doar de societate, dar și de Dumnezeu. Ce trist!"

Elena Lasconi, primar al municipiului Câmpulung și candidată la șefia partidului USR, îi îndeamnă pe români să se îndepărteze de orice prezență toxică din viața lor, enunțându-l pe Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie "Șpagoveanu", în categoria personajelor toxice. 

Reacția Elenei Lasconi vine după îndemnul pe care Teodosie i l-a dat, în mod public, unei femei care reclama că este abuzată de soț. Mai precis, Teodosie i-a transmis acesteia că trebuie "să-și poarte crucea", iar astfel să nu-l părăsească. Drept reacție, Lasconi sfătuiește toate persoanele abuzate să se îndepărteze de acei oameni toxici care le abuzează. 

Nu în cele din urmă, Elena Lasconi amintește că Teodosie "Șpagoveanu" este un exponent al regimului terorist de la Moscova. 

"Niciun abuz nu trebuie tolerat!

Nu este datoria femeii să suporte abuzul într-un cuplu, ci a bărbatului să nu-l comită. Iar asta e valabilă și în relații de cuplu. Și în relații de prietenie. Și în business. Și în politică. Și peste tot.

Abuzul nu trebuie niciodată tolerat. Sfatul meu pentru orice persoană abuzată este să se depărteze de prezența toxică din viața ei.

O astfel de prezență toxică în societatea românească este și ÎPS Teodosie, ce reprezintă coloana rusă din România. Astfel de declarații repetate tot mai des ne arată un personaj care s-a rupt nu doar de societate, dar și de Dumnezeu. Ce trist!", scrie Elena Lasconi într-o postare publicată pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.