Pentru mancurți, mutanți și putiniști:


Pentru mancurți, mutanți și putiniști:

Încetați să mai umpleți rețele sociale cu falsuri și narative rusești, încetați să mai consumați droguri de la Kremlin, care vă paralizează orice formă de gândire! 

Rețineți: dacă Rusia sovietică (URSS) nu ocupa Estul României la 28 iunie 1940, evident că armata română s-ar fi aflat în teritoriul ei național și nu ar fi trecut Prutul la 22 iunie 1941 să-și elibereze partea de popor luată în robia stalinistă. 

Mai pe scurt: dacă Rusia nu începea războiul împotriva României la 28 iunie 1940, ar fi fost absurd ca România să atace monstrul roșu la 22 iunie 1941. 

Până și Maria Zaharova, „savanta lingvistă și experta în etnologie”, cea mai versată în originea moldovenilor, cea care suferă de insomnii ca moldovenii să nu afle că sunt români, nu a comentat (încă) eliberarea Basarabiei începută la 22 iunie 1941, când batalioanele armatei române treceau Prutul cu urale de bucurie și cântece patriotice. Maria Zaharova încă mai așteaptă de la dodonii de la Chișinău și șoșoacele de la București, să-i expedieze la Moscova, tradus în limba rusă, ordinul Mareșalului din zorii zilei de 22 iunie 1941. Să-l studieze și să ia aminte!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.