Cum crește PIB-ul republicii de lângă Moldova


Cum crește PIB-ul republicii de lângă Moldova

Presa de la Chișinău jubilează: PIB-ul republicii de lângă Moldova este în creștere în primul trimestru din 2024 față de aceeași perioadă a anului trecut. 

Și aici se rupe filmul apărătorilor media ai statalitetului maldavnesk… De ce? Dacă aveți răbdare vă explic cum manipulează gazătili și televideniile de Bîc.

Păi, aflăm că falnicul PIB al separatismului pruto-nistrean, cu toată erecția recentă de 1 ș-un pic la sută, ajunge gâfâind aproape de 4 miliarde de € pe cele 3 luni în discuție. Impresionant, dacă ne gândim că PIB- ul României în primul trimestru al anului este de doar 1 miliard de €. OK, să nu vă dau emoții, un miliard de € PE ZI

Adică, în 4 zile de-asta mai scurte, cum sunt în lunile de iarnă, țigano-fasciștii din dreapta Prutului fac pozorul (rușinea) pibuțului de 90 de zile al harnico-gospodarilor din fosta rssm.

În loc să îndemne oamenii spre normalitate, respectiv Unirea cu România, coprofagii media de la Chișinău le bagă sub nas amărâților care încă n-au putut evada din cotețul ex-sovietic cifre goale care, scuturate un pic de mătreața propagandei mincinoase, arată, de fapt, non-sensul existenței acestui stat furuncul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.