Alianța Dreptei Unite nu este perfectă, dar trebuie votată: Ciuma Roșie a transformat deja România în Belarus II


Alianța Dreptei Unite nu este perfectă, dar trebuie votată: Ciuma Roșie a transformat deja România în Belarus II

Eu știu că mulți strâmbă din nas. Nu a apărut încă Partidul Perfect ca să se ridice la nivelul pretențiilor lor. Unii dintre cei care lansează aceste mesaje sunt trolii PSD, care vor să determine alegătorii să nu mai iasă la vot, alții sunt idioții lor utili.

Dragi prieteni, eu știu la fel de bine ca voi că Dreapta Unită nu-i perfectă. Am scris asta încă din zilele în care PMP, Forța Dreptei și USR au pus bazele alianței.

Dar nimic nu poate fi mai rău ca perpetuarea guvernării Ciumei Roșii! Vă spun și pot demonstra cu fapte: nici pe vremea lui Dragnea n-a fost așa de rău. România devine, pas cu pas, o cleptocrație – adică dictatura hoților – iar economia merge pe urmele Venezuelei, țară condusă tot de așa-ziși socialiști, de fapt tot o bandă coruptă. Iar cel mai evident semn al acestui dezastru sunt violențele stradale, efect al disoluției și corupției „statului”.

Fapte:

– Statul a abandonat recuperarea prejudiciilor de la marii hoți de tip Dan Voiculescu sau Radu Mazăre. Vorbim de prejudicii de sute de milioane de euro, cu care se puteau face spitale mari și noi șosele moderne.

– Oamenii sunt uciși pe stradă (Crângași, București), crimele sunt filmate și judecătorii eliberează ucigașii (clanul „vrăjitoarei” Sidonia), iar cetățenii cinstiți sunt atacați de clanurile care vor să-i alinge din casele lor (Timișoiara). Soluția: arme pentru cetățeni, ca să se apere singuri!

– Deficitul bugetar la patru luni este de peste 50 de miliarde de lei! Niciodată în ultimii 34 de ani nu a fost așa de mare. Bani cu care guvernul se împrumută ca să plătească salariile unor piloși inutili și incompetenți, precum și pensii speciale. Plus prețul corupției, care a explodat, fiindcă DNA a murit.

– PSD și PNL s-au pregătit să fure masiv. O parte a opoziției a fost scoasă din secțiile de votare, iar în fruntea Autorității Electorale Permanente a fost pus un dublu pensionar special, Toni Greblă, pesedist de nădejde. Legile strâmbe blochează candidații opoziției și favorizează alianța PSD și PNL.

Acestea sunt o mică parte din fapte, mai sunt. Vreți să-i lăsați să continue? Nu mergeți la vot, fiindcă nu vă place nimic. Vreți să-i oprim? Votați! Votați cu singura formațiune care are un nucleu ideologic de dreapta, PMP, și care se va bate să oprească ascensiunea Ciumei Roșii. Votați!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.