Turnătorul Dan Voiculescu vrea să pună mâna pe București, prin Piedone. Va urma capturarea României


Turnătorul Dan Voiculescu vrea să pună mâna pe București, prin Piedone. Va urma capturarea României

Prostia, prostia și aroganța i-au făcut mari, din nou, pe foștii pușcăriași Dan Voiculescu și Piedone. Prostia și aroganța numiților Ciolacu, Ciucă și Iohannis. Iar acum, țara riscă să fie ocupată de șleahta unuia din cei mai odioși moguli. Băsescu, atunci când l-a poreclit „varanul”, era îngăduitor. Individul este toxic, un pericol public.

Ani întregi, l-au tolerat pe Dan Voiculescu. S-au gudurat pe lângă televiziunea lui, Antena 3. I-au subvenționat cu banii publici imperiul mass-media – instrument de linșaj și șantaj – cu uriașe sume de la bugetul de stat. Fiscul, ANAF, nu l-a deranjat pe Dan Voiculescu, care are de returnat statului vreo 50 de milioane de euro, banii furați în dosarul ICA, în care a primit o condamnare de zece ani de pușcărie. Nu l-a deranjat, fiindcă, în schimb, toate nulitățile Ciumei Roșii defilau pe la Antena 3, unde moderatorii îi periau le luau scamele de pe costum.

În acest timp, fostul turnător Felix a tăcut și a acționat subteran. Și-a construit o rețea informală de susținători și în PSD, și în PNL. A profitat de candidatura nefericită a medicului Cîrstoiu – de fapt, exponentul mafiei din spitalele de stat – ca să-l lanseze pe ex-bucătarul Piedone. Cea mai mare parte din PSD, plus oameni importanți din PNL – inclusiv familia Burduja, care are legături cu Dan Voiculescu de pe vremea Securității ceaușiste – muncește, de fapt, pentru victoria lui Piedone.

Ce înseamnă revenirea lui Dan Voiculescu:

– Pasul unu: lansarea candidaturii lui Piedone la București și aducerea PUSL, formațiunea lui Dan Voiculescu, în Parlamentul European – adică depășirea pragului de 5%.

– Pasul doi: va fi propulsat un candidat aprobat de Dan Voiculescu la președinție. Ar putea fi Mircea Geoană care, dincolo de funcția sa oficială, la NATO, are legături subterane cu mogulul care l-a susținut și-n 2009, împreună cu Sorin Ovidiu Vîntu. Ar putea fi altcineva, poate Gabriela Firea.

– Pasul trei: oamenii lui Felix sunt strecurați în viitorul Parlament, fie pe listele PUSL, fie camuflați ca membrii PSD sau PNL

– Pasul patru: în 2025, Dan Voiculescu vrea să controleze ANAF, companiile de stat grase – Hidroelectrica – președinția, justiția și serviciile secrete (ca să nu fie deranjat când fură).

– Poate că vi se pare un film de groază, poate credeți că este doar o teorie conspiraționistă. Nu este. Este un plan a cărui aplicare a început deja. Niciodată n-a fost așa: Iliescu era un criminal avid de putere, crescut în spirit stalinist. Aceștia sunt niște hoți brutali, de tip rusesc, post-sovietic. Îmi păstrez speranța că pot fi opriți. La vot. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.