EXCLUSIV: Cine este tovarășa komisar Ana-Maria Ștefan, inspectorul școlar care a INTERZIS memoria partizanilor anticomuniști în liceele din București. E susținătoarea și aplaudaca fostului turnător securist Dan ”Felix” Voiculescu, pușcăriaș de drept comun și tătuc al propagandei ruse din România. Ministerul Reeducației Naționale


EXCLUSIV: Cine este tovarășa komisar Ana-Maria Ștefan, inspectorul școlar care a INTERZIS memoria partizanilor anticomuniști în liceele din București. E susținătoarea și aplaudaca fostului turnător securist Dan ”Felix” Voiculescu, pușcăriaș de drept comun și tătuc al propagandei ruse din România. Ministerul Reeducației Naționale

Dan ”Felix” Voiculescu a fost un turnător al Securității de o mizerie ieșită din comun (detalii AICI). Și-a turnat până și rudele. În perioada ceaușistă, Voiculescu era apropiatul și combinatorul unor securiști cu greutate. Bunăoară, se afișa deseori în compania generalului Emil Panaite, care la finalul anilor ‘40 coordonase lichidarea unor partizani anticomuniști din zona Brașovului. Ulterior, avansat la gradul de general, acest criminal a fost director al Penitenciarelor în perioada 76-89, deci a rămas un torționar de frunte de-a lungul întregii dictaturi comuniste. Alături de Panaite (dar și de alții), Felix Voiculescu participa la combinațiile securistice de la Centrul de Export Cotroceni (de acolo plecau inclusiv arme pentru teroriști și lumea a treia – detalii AICI). 

Dincolo de asta, Dan Voiculescu e un pușcăriaș condamnat pentru fapte de corupție și boss-ul unui trust tv unde propaganda rusă e la ea acasă. Și-a ridicat imperiul pe banii împuțiți ai Securității. Pe de altă parte, individul datorează zeci de milioane de euro statului român. 

Inspector școlar și coordonator de proiecte, doamna Ana-Maria Ștefan (foto sus, profesoară de limba franceză) e o susținătoare fanatică a tuturor proiectelor desfășurate în școlile și liceele din București de Fundația ”Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României”. Postează cu mânuța dânsei toate comunicările despre proiectele organizației amintite pe grupurile interne ale directorilor de unități de învățământ din București și participă la toate regiile lui Felix Voiculescu, îndemnându-i și pe alții să o facă. Am documentat cu atenție toate aceste acțiuni, vom reveni asupra cazului. Doamnei Ana-Maria Ștefan i se pare normal să se agite oportunist și sistemic în interesul unui fost turnător securist, pușcăriaș de drept comun și promotor de narațiuni rusești. NU uitați nici evidența că posturile lui Felix îl ling și-l spală zilnic pe criminalul în masă Ceaușescu, mai ceva ca la Nufărul (adică face propagandă de extremă stângă).

În schimb, aceeași Ana-Maria Ștefan este inspectorul școlar care a INTERZIS proiectele privind memoria partizanilor anticomuniști în unitățile de învățământ din București, pe motiv că aceștia ar fi fost… ”extremiști de dreapta” (detalii AICI, AICI și AICI). Adică, tovarășa komisar – lipsită de orice expertiză în domeniul istoriei recente (dincolo de lipsa unui bun-simț elementar) – a preluat pe nemestecate acuzațiile Securității și propaganda comunistă din anii 50, insultând incalificabil rezistența armată anticomunistă. Nu e vorba doar despre un abuz fără precedent după decembrie 1989, ci e vorba despre poliție politică paukeristă săvârșită sub ochii noștri inerți. 

Pentru abuzuri și persecuții bolșevice, Ana-Maria Ștefan va fi dată în judecată, împreună cu Ministerul Educației, de ONG-urile Fundația ”Ion Gavrilă Ogoranu” și Asociația ”Gogu Puiu și haiducii Dobrogei”. 

Dacă ar fi fost vorba de memoria turnătorilor securiști și a pușcăriașilor de drept comun travestiți în ”umaniști”, vă asigur că tovarășa komisar n-ar fi avut nici cea mai mică problemă. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.