FOTO Alertă! Un reprezentant al AUR amenință o asistentă medicală că o va agresa. Reacția femeii: "Ce scrii tu pe aici ar trebui trimis la poliție!"


FOTO Alertă! Un reprezentant al AUR amenință o asistentă medicală că o va agresa. Reacția femeii: "Ce scrii tu pe aici ar trebui trimis la poliție!"

Dana Hering, asistentă medicală stabilită de câțiva ani în Suedia, a fost amenințată în cursul zilei de ieri cu agresiunea de un reprezentant al AUR. Incidentul vine la scurt timp după ce președintele AUR George Simion și-a amenințat, într-un mod similar, fosta colegă de partid și anume senatoarea Diana Șoșoacă. 

Amintim că, în data de 19 decembrie, pe parcursul așa-zisei dezbateri parlamentare pe bugetul pentru anul 2024, în realitate o veritabilă mahala politică ce i-a avut în centrul atenției pe parlamentarii AUR, președintele partidului menționat, George Simion, a amenințat-o pe fosta sa colegă, senatoarea Diana Șoșoacă, că o va agresa sexual. "Te agresez sexual, scroafo!", i-a spus George Simion senatoarei ex-AUR. 

Episodul grotesc cu pricina a rămas în atenția opiniei publice pentru mai multe săptămâni. Fiind confruntat ieri din nou pe subiect de un internaut, George Simion a continuat în aceeași notă brutală. Așa cum puteți vedea mai jos, George Simion nu a regretat nicidecum ieșirea inițială și, mai mult decât atât, nu a condamnat violul la modul general, act ce reprezintă, de altfel, o infracțiune extrem de gravă. Declarația cu pricina - în care George Simion transmite practic că "bărbații normali" nu violează femei de o anumită tipologie de caracteristici estetice, exprimarea dând de înțeles însă că, în viziunea președintelui AUR, există "bărbații normali" care violează alte categorii de femei, a fost scoasă în relief într-o postare pe Facebook și de Dana Hering. 

Drept reacție, un reprezentant al AUR din Buzău, l-am numit pe Iancu Constantin (pe care-l regăsiți lângă Simion în poza de deschidere a articolului), a amenințat-o cu agresiunea pe Dana Hering. 

Vedeți foto:

Într-un răspuns privitor la aceste abominațiuni, Dana Hering dă de înțeles că ia în calcul să se adreseze autorităților române. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.