Mutanții


Mutanții

Cât poate rezista un popor, căruia i-a fost traumatizată coloana vertebrală - SUFLETUL? Depinde de gravitatea traumei și de forța acestui popor. Unele au supraviețuit, au devenit chiar mai puternice, altele au dispărut pentru totdeauna.

Cât de gravă este trauma poporului român?

Sedentar, stabilit de mii de ani în arcul Carpaților, pe malul Marii Negre, întins peste munți, a rezistat intemperiilor timpului, popoarelor nomade, care au tot venit peste el, a rezistat ocupației seculare a celor trei imperii, care i-au râvnit permanent gliile mănoase, pădurile seculare, bogățiile subterane, apele bogate.

Este adevărat că poporul român a rămas „schilod” și după ocupația seculară a turcilor și cea a imperiului austro-ungar, însă lovitura fatală i-a fost aplicată de către imperiul rusesc, imperiul care și azi mai stă în picioare și urzește planuri de reocupare a poporului român. Imperiul rusesc i-a traumatizat coloana vertebrală – SUFLETUL…

Mai criminal imperiu decât cel rusesc nu a existat. Mai diabolice instrumente nu a inventat niciun alt imperiu.

Ce a țintit imperiul rusesc? SUFLETUL! Sufletul care are două componente – originea etnică și limba vorbită. În clipa în care a reușit să omoare limba băștinașilor și originea lor etnică, poporul a dispărut. Această tragedie s-a întâmplat cu peste 200 de etnii, ocupate și deznaționalizate de către imperiul rusesc.

Aceleași instrumente criminale au fost aplicate și împotriva poporului român.

După 1812, anul ocupării Basarabiei, imperiul rusesc a impus limba rusă drept limbă oficială. La 1918, în teritoriul ocupat nu exista nicio școală cu predare în limba română! În biserici, serviciul divin era oficiat doar în limba rusă! Preoții, care erau în biserică, au fost aduși din imperiu sau au fost racolați, devenind unelte ale Rusiei imperiale. 

Revenirea ACASĂ a teritoriilor românești de la est de Prut a readus limba maternă la casele românilor. Însă imperiul criminal nu a cedat. A început a urzi cel mai diabolic plan, inventând națiunea moldovenească și limba moldovenească. În 1924, la Tatarbunar, chiar a făcut o tentativă de „răscoală”. Doar că toți participanții erau niște intruși din imperiul rusesc. 

În 1940 și 1944, prin forța armelor, teritoriile românești de la est de Prut sunt din nou cotropite. Dar, de data aceasta, cu consecințe mult mai grave. 

Omorâți fizic, prin foametea organizată din 1946-47 și deportările din 1941 și 1949, „maltratați” spiritual, prin impunerea limbii ruse ca limbă oficială, marginalizați, prin interdicția de a ocupa funcții în stat, românii de la est de Prut au început a se transforma în mutanți. Da, da, MUTANȚI!

Încet-încet, aceștia au început a servi regimul de ocupație, au devenit scule docile, au promovat doctrina „moldovenismului” stalinist, au trădat, au turnat, și-au uitat și chiar și-au negat originea lor românească.

Și nu este vorba doar despre cei de la est de Prut. Cu multă părere de rău, aceste crime au avut loc și în ȚARĂ… 

S-ar părea că după destrămarea parțială a imperiului rusesc din 1991, aceste specimene ar fi trebuit să dispară. Nu a fost să fie. 

MUTANȚII sunt vii, sunt mulți, sunt violenți și continuă parcursul lor criminal. În teritoriile românești de la est de Prut, aceștia sunt majoritari. De la Independență și până azi, la guvernare s-au perindat doar mutanții.

Doi piloni ai SUFLETULUI – Limba Română și Originea Etnică Românească. 

Dacă prima redută – Limba Română, și-a ocupat cumva locul său firesc, apoi a doua - Originea Etnică Românească nici pe departe nu este ACASĂ.

În clipa în care este decretată Originea Etnică Românească, adică, Republica Moldova – al doilea stat românesc, cade doctrina „moldovenismului” stalinist. 

Cine nu vrea acest lucru? Moskova!

Cine promovează moldovenismul? Clasa politică de la Chișinău și București!

Moskova, prin intermediul mutanților de la Chișinău, promovează fel de fel de referendumuri pro-UE sau pro-unire. Să nu cunoască oare potențialii zilei de la Chișinău că acestea sunt doar în favoarea Rusiei imperiale? Iar Bucureștiul tace…

De dragul adevărului: „La 28 iunie 1940, a avut lor vreun referendum de acceptare a ocupației teritoriului românesc de la est de Prut de către imperiul rusesc?”

Instrumente diabolice – școala, biserica și mass-media, folosite la greu de către structurile imperiale, au dat „roade”, au „născut” o armată numeroasă de MUTANȚI, care se împotrivesc adevărului și promovează în continuare minciuna rusească.

Fac apel către toți cei care nu s-au lăsat striviți de către mașinăria rusească, să facem front comun, pentru a nu admite crima rusească împotriva neamului românesc, să repetăm anii noștri de glorie, când am adus Limba Română, Tricolorul, imnul „Deșteaptă-te, române!”, Independența față de imperiul rusesc.

(Valentin Dolganiuc, votant al Declarației de Independență față de imperiul rusesc)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.