Propagandistul putinist Cozmin Gușă MINTE că Maia Sandu, Soros și Bucureștiul ar pregăti un referendum privind Reunirea R.Moldova cu România. Adevăratul obiectiv al lui Gușă: compromiterea unionismului. George Simion, o clonă a lui Iurie Roșca. ”Unioniștii” Moscovei


Propagandistul putinist Cozmin Gușă MINTE că Maia Sandu, Soros și Bucureștiul ar pregăti un referendum privind Reunirea R.Moldova cu România. Adevăratul obiectiv al lui Gușă: compromiterea unionismului. George Simion, o clonă a lui Iurie Roșca. ”Unioniștii” Moscovei

Președintele pro-european al R.Moldova – am numit-o pe Maia Sandu – a anunțat că va candida pentru un nou mandat prezidențial, totodată anunțând și că va solicita organizarea unui referendum pe subiectul aderării la Uniunea Europeană (detalii AICI). 

Deși Maia Sandu a punctat foarte clar că acest referendum se va referi la procesul aderării la UE, ce credeți că debitează propagandistul rusofil Cozmin Gușă? Insistă, pe Facebook, că Maia Sandu ar intenționa, de fapt, organizarea unui referendum pentru… Reunirea cu România, ceea ce NU este adevărat.

De ce aruncă Kuzmin Gușă cu această minciună? Pentru că el repetă papagalicește narațiunile criminalilor de la Kremlin ce tot acuză ”pericolul imperialismului românesc”, care, vezi Doamne, ar pregăti acum Unirea împreună cu… Oculta Mondială.

Desigur, ReUnirea / Reîntregirea / Unirea Basarabiei noastre cu România reprezintă unica soluție pentru a-i aduce pe frații noștri în UE și în NATO, scoțându-i din siajul Estului, însă numitul Cozmin Gușă NU e ”unionist”, ci e un propagandist notoriu al Moscovei.   

Iată ce debitează Gușă pe Facebook: ”Maia Sandu își anunță candidatura la președinția Moldovei la alegerile de peste fix un an, dar și organizarea unui referendum (cu scop neprecizat!) în toamna lui 2024. Dacă se va anunța un referendum, tot cu scop neprecizat, și-n România, atunci apare deja evident planul RO + MD = RO, iar în viziunea lui Soros, e cu Maia Sandu în chip de Alexandru Ioan Cuza, candidat și-n Moldova și-n România. Deocamdată această strategie pare singura ce poate împiedica ascensiunea fulminantă a lui George Simion și AUR. Dar strategia reclamă și niște contra-strategii…”. 

Repetăm: Cozmin Gușă MINTE cu bună știință, în condițiile în care Maia Sandu a precizat subiectul referendumului: integrarea europeană a R.Moldova. 

George Simion, o clonă a lui Iurie Roșca 

Se mai impune o întrebare. De ce face trimitere Gușă la George Simion și AUR? Pentru că Simion este orice, numai ”unionist” NU. Nu există unionist autentic care să facă propagandă rusească și care să susțină că Ucraina ar trebui să depună armele, cedându-și hălci din teritoriu către Rusia genocidară.

Ce ”unionist” ar vrea Rusia mai aproape de România? Ce ”unionist” ar putea susține fățiș sau ignora asurzitor o invazie rusească lângă Basarabia și lângă granițele României? 

Observați că ”unionistul” Simion NU vorbește despre Unire. ”Unionismul” lui George Simion și al AUR nu este decât ”unionismul” agentului FSB-ist Iurie Roșca (interzis pe teritoriul României / foto sus), pe care serviciile secrete rusești îl tot clonează pe ambele maluri ale Prutului cu scopul de a compromite definitiv unionismul real și de a face imposibilă Unirea legitimă cu Basarabia noastră.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.