O tânără judecătoare din Cluj a fost găsită fără suflare în propriul apartament


O tânără judecătoare din Cluj a fost găsită fără suflare în propriul apartament

Potrivit publicației locale BZC, judecătoarea Ștefana Andrada Pavel de la Judecătoria Gherla, județul Cluj, ar fi avut ședință de judecată în cursul zilei de miercuri, 13 septembrie, dar a lipsit fără să anunțe, motiv pentru care colaboratorii apropiați s-au alarmat și au alertat autoritățile.

Atât grefiera, cât și colegii au încercat să o contacteze însă în zadar. Ulterior, femeia a fost găsită fără suflare în propria locuință, informația fiind confirmată și de către reprezentanții poliției clujene. Magistratul avea doar 32 de ani.

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai răspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit clujust.ro, tânăra judecătoare avea probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu o afecțiune congenitală la plămâni.

În 2019 ea a fost numită judecător stagiar la Judecătoria Gherla, iar în 2021 a fost numită judecătorul prin decret al președintelui României la aceeași instanță unde făcea parte din colegiul de conducere.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.