VIDEO. Șefa pesedistă a Inspectoratului Școlar Dâmbovița s-a făcut de râs la deschiderea noului an școlar, unde, invitată să ia cuvântul, a fost incapabilă să lege două vorbe coerente / Primarul din Târgoviște și-a ascuns fața în palme de jenă!


VIDEO. Șefa pesedistă a Inspectoratului Școlar Dâmbovița s-a făcut de râs la deschiderea noului an școlar, unde, invitată să ia cuvântul, a fost incapabilă să lege două vorbe coerente / Primarul din Târgoviște și-a ascuns fața în palme de jenă!

Numită recent în fruntea inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, pe linie de PSD, profesoara de franceză Adriana Tudose a fost incapabilă să îngaime două vorbe coerente la o festivitate organizată cu prilejul deschiderii noului an școlar. VIDEO la finalul textului!

Adriana Tudose, în filmarea surprinsă de o publicație locală (video la finalul textului): „Preacurcenici părinți, domnule primar, doamnă prefect, domnilor deputați... stimată asistență, dragi părinți, stimați... dragi elevi... Ăăă, mă bucur foarte mult, și sunt onorată să mă aflu astăzi, aici, la Seminarul Teologic Ioan... Sfântul Ioan Gură de Aur, mă onorează această prezență... și... ...sunt foarte... ... în primul rând sunt foarte emoționată să mă aflu aici... (râde) Ăăă... Școala... este... un... mijloc prin care noi... școala este un reper... care formează personalități solide, de aceea... ăăă... vreau să vă spun că diversitatea este una dintre... principiile care stau la baza educației. Ăăă... cadrele didactice au... au... ăăă... Vă rog să mă scuzați, am emoții!”

Momentul penibil s-a petrecut la Seminarul Teologic Sfântul Ioan Gură de Aur, iar cel mai jenat de incoerența inspectoarei șefe a părut primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, coleg de PSD cu aceasta. 

Șeful USR Dâmbovița, Daniel Blaga, a comentat incidentul pe pagina sa de Facebook, solicitând ministrului Educației să explice public de ce a fost numită Adriana Tudose într-o funcție așa importantă:

„Discurs halucinant al șefei Inspectoratului Școlar Dâmbovița! Ascultați clipul video de mai jos.

Adriana Tudose a fost proaspăt instalată de PSD-PNL în fotoliul de inspector școlar general în județul nostru. Din păcate, nu este în stare să lege două propoziții în discursul de la deschiderea anului școlar. 

‘’Mă onorează această prezență… și… sunt foarte… în primul rând, sunt foarte emoționată să mă aflu aici…ăăăă….școala este….un….mijloc prin care noi….școala este un reper care formează personalități solide… de aceea vreau să vă spun că diversitatea este una dintre principiile care stau la baza educației. Cadrele didactice au…ăăă…au….vă rog să mă scuzați….’’, s-a scuzat șefa IȘJ Dâmbovița.

Cer public doamnei Ligia Deca, ministrul Educației, să explice această numire. Ce competențe are doamna Adriana Tudose pentru această funcție dacă nu știe nici să vorbească în limba română.”


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.