UPDATE Scandal în coaliția USL 2. PNL Gorj cataloghează drept "o minciună marca PSD" anunțul potrivit căruia organizația peneliștilor din Târgu Jiu a trecut în rândurile pesediștilor


UPDATE Scandal în coaliția USL 2. PNL Gorj cataloghează drept "o minciună marca PSD" anunțul potrivit căruia organizația peneliștilor din Târgu Jiu a trecut în rândurile pesediștilor

UPDATE

Liderul PNL Gorj, Ion Iordache, a afirmat vineri că nu are nicio legătură cu realitatea anunţul PSD potrivit căruia organizaţia PNL Târgu Jiu a trecut la social-democraţi. El a continuat spunând că nu a plecat niciun liberal la PSD.

Ion Iordache a declarat, la Antena 3, că fosta organizaţie PNL Târgu Jiu s-a dizolvat acum două luni din lipsă de activitate, iar organizaţia liberală are acum un alt preşedinte.

"Nu este niciun scandal. Este o acţiune marca PSD. Nu are nicio legătură cu realitatea şi vă spun cu toată responsabilitatea şi dumneavoastră puteţi verifica şi prin oamenii care sunt de presă şi sunt din teritoriu că este o minciună. Fosta organizaţie PNL de la Târgu Jiu, care s-a dizolvat din lipsă de activitate, are 164 de membri. Nu pot fi în niciun caz 300, cum spun ei, şi s-a dizolvat acum aproximativ două luni şi are un alt preşedinte interimar care şi-a făcut o nouă organizaţie şi nu are nicio legătură cu povestea lor", a spus Ion Iordache, citat de news.ro

Întrebat dacă au plecat oameni de la PNL la PSD, liderul PNL Gorj a răspuns: "Nu a plecat nici un om. Este o minciună marca PSD, un partid al minciunii şi al dezamăgirii, vă spun cu toată responsabilitatea. Eu sunt preşedinte de puţin timp, nu am cunoscut acest partid, dar acest partid care în teritoriu, acum, în loc să aibă preocupări ale zilei, preocupări ale oamenilor, preocupări a ce se întâmplă şi ce face această guvernare acum, astăzi, care bâjbâie prin conducerea PSD şi nu are soluţii, creează astfel de subiecte ca să distragă atenţia de la problemele reale. Vă spun încă o dată nu este nimic adevărat".

ȘTIREA INIȚIALĂ

Filiala PSD Gorj a anunțat joi seară că organizația PNL Târgu Jiu a trecut, în bloc, la PSD, proaspeții pesediști reclamând că nu se mai identificau cu "noua abordare a liberalilor gorjeni". Astfel, PSD a primit în rândurile sale aproximativ 300 de noi membri, conform unui comunicat. 

"Organizația PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD

Echipa Organizației Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizații municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizației PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea domnului Adrian Dăianu, directorul societății Edilitara, în funcția de vicepreședinte.  

Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni și au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu și, implicit, a județului Gorj.  

Obiectivul conducerii PSD Târgu-Jiu este acela de a câștiga alegerile locale de anul viitor, dar, mai mult decât atât, este bunăstarea târgujienilor.  

Pentru PSD, oamenii sunt pe primul plan, iar preocuparea conducerii partidului este aceea de a sprijinii gorjenii indiferent de apartenența lor politică. Pentru asta, Partidul Social Democrat Gorj are ușile deschise spre toți cei care vor să se implice activ în susținerea proiectelor bune pentru județ, astfel că în perioada următoare sunt așteptați și alți noi membri care se vor înscrie în PSD", a transmis PSD Gorj. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.