VIDEO. Bătaie între pesediști într-o cârciumă din Huși. Medicul Bogdan Popa, manager de spital, și Claudiu Romila, actor la Teatrul Nottara, s-au înjurat și s-au lovit cu scaune și pahare în cap


VIDEO. Bătaie între pesediști într-o cârciumă din Huși. Medicul Bogdan Popa, manager de spital, și Claudiu Romila, actor la Teatrul Nottara, s-au înjurat și s-au lovit cu scaune și pahare în cap

La doar câteva ore după ce s-au prins în hora Unirii în jurul unei fântâni arteziene din parcul „Cuza” al municipiului Huși, doi consilieri PSD s-au luat la bătaie într-un bar din apropiere, Gin Tonic, unde fuseseră invitați chiar de primarul orașului, Ioan Ciupilan (PSD), pentru a marca ziua istorică.

Potrivit publicației vremeanouă.ro, protagoniștii încăierării au fost Claudiu Romila, consilier local la Huși și actor al Teatrului Nottara din București, și managerul Spitalului municipal „Dimitrie Castroian” Huși, medicul Bogdan Popa, consilier județean din partea PSD.  

Martorii au relatat că managerul Bogdan Popa ar fi avut un comportament ciudat și deranjant, adresând expresii ironice către primarul Ioan Ciupilan și colegele de partid, prezente în local.

Primarul Ciupilan și ceilalți social-democrați au părăsit incinta, la masă rămânând doar regizorul Claudiu Romila și doctorul Popa care, după mai multe pahare, au ajuns să-și adreseze injurii din ce în ce mai elaborate, iar în final să-și arunce în cap pahare și scaune.

„Când vorbeau liniștiți, când se făceau în fel și chip și se înjurau. Medicul de la spital era mai tare în gură și îi spunea celuilalt că îl bate și îl bagă în portbagaj”, a povestit un martor.

Scenele violente ar fi fost surprinse pe camerele de supraveghere de la locație, iar anchetatorii au deschis dosar penal. Cel care a sunat la 112 a fost medicul Popa care a reclamat că a fost bătut.

Cei doi au declarat ulterior că a fost vorba doar de o dispută verbală „infantilă” și s-au jurat să rămână de-a pururi prieteni și colegi de partid.

„A fost un conflict verbal pueril între noi doi și nimic. Discuțiile bărbătești se poartă uneori și pe un ton asemenea. Nu am nimic împotriva domnului Romila, am fost și suntem prieteni și vom continuă să avem discuții constructive , iar colaborarea noastră continuă”, a precizat doctorul Popa pentru bzv.ro.

Foto: actorul și regizorul Claudiu Romila

Presa locală a scris și în trecut despre scandalurile în care a fost implicat medicul Bogdan Popa, relatând că acesta ar fi fost agresiv verbal cu pacienții și colegele asistente. Detalii AICI.

CITEȘTE ȘI: Conducerea PSD Vaslui, membrii și simpatizanții au învârtit hora Unirii printre mormintele unui complex mortuar / Nemulțumit, baronul PSD Buzatu a promis să dea, pe viitor, o anvergură mai mare Zilei Unirii Principatelor

În imagine, medicul Bogdan Popa, la manifestările solemne prilejuite, marți, de Ziua Unirii Principatelor

RTV a difuzat și imagini ale unei încăierări dintr-un bar, dar avem îndoieli serioase că ar fi din barul în care a avut loc altercația dintre cei doi consilieri PSD (având în vedere și vârsta participanților la bătaie – Romila are 56 de ani, iar cel din filmările RTV par mult mai tineri). 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.