VIDEO. Incidente grave pe bandă rulantă în „pasajul-dezastru” de la Unirii. A curs apă prin plafon ca la robinet / Un alt vehicul de transport s-a blocat în tunel


VIDEO. Incidente grave pe bandă rulantă în „pasajul-dezastru” de la Unirii. A curs apă prin plafon ca la robinet / Un alt vehicul de transport s-a blocat în tunel

Primăria sectorului 4 a încercat, miercuri, să dea vina pe o avarie la o conductă de apă pentru a justifica puternicele infiltrații din tavan în urma ploilor din ultimele zile. Reprezentanții Apa Nova au comunicat că nu au nici o avarie în zonă.

 

Joi dimineață, o autoutilitară a reușit să intre în pasaj, dar a rămas blocată pe sensul dinspre bd. Mărășești spre Piața Universității, traficul fiind blocat pe prima bandă. VIDEO la finalul textului!

Potrivit Primăriei Sector 4, șoferul a intrat în Pasajul Unirii, conducând un vehicul cu o înălțime mai mare decât cea maxim admisă având o caroserie modificată.

Potrivit polițiștilor sosiți la fața locului, deși în talonul vehiculului este trecută înălțimea de 3,39 m, în realitate, măsurătorile au arătat o înălțime de 3,72 m, rezultată ca urmare a modificării caroseriei.

„Toate incidentele ce au avut loc până acum în interiorul pasajului rutier au avut la bază ignorarea și nerespectarea regulilor de circulație, fapt dovedit prin procesele verbale întocmite de către Poliția Rutieră”, a transmis PS4.

Autorul imaginii atașate acestui text, Cosmin Nicolae, a comentat pe pagina sa de Facebook: „Și când te gândești că pasajul e păzit non-stop de poliție...”

 

Pasajul Unirii a fost redeschis pe data de 4 septembrie, după ce a stat închis două luni și jumătate pe perioada verii, după reabilitare. De atunci, mai multe camioane și autocare fie au distrus limitatorul de înălțime, fie au rămas blocate în pasaj.

Cel mai grav accident s-a produs în luna decembrie a anului 2022, când un autocar cu turiști greci a rupt limitatorul de înălțime, iar, înainte, în luna octombrie, pasajul a fost cuprins de fum, după ce o mașină a luat foc în interiorul acestuia.



 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.