FOTO: Așa-zisul ”War Gonzo”, propagandist putinist controlat de FSB-GRU, minte că Maia Sandu ar pregăti mobilizarea militară a R.Moldova! În realitate, Rusia pune la cale destabilizarea R.Moldova


FOTO: Așa-zisul ”War Gonzo”, propagandist putinist controlat de FSB-GRU, minte că Maia Sandu ar pregăti mobilizarea militară a R.Moldova! În realitate, Rusia pune la cale destabilizarea R.Moldova

Așa-zisul ”corespondent de război”  War Gonzo (aka Semyon Pegov) – care e, în realitate, un propagandinst putinst controlat de FSB-GRU, legendat drept ”jurnalist” trimis în prima linie – se face remarcat printr-o nouă minciună mizerabilă rostogolită în mediile online. 

Nici mai mult, nici mai puțin, individul minte (foto jos) că președinta pro-europeană a R.Moldova – am numit-o pe Maia Sandu – ar pregăti mobilizarea militară a țării. Compunerea propagandistului e paralelă cu orice realitate, la Chișinău neexistând nici cea mai mică intenție în acest sens. ”Sursele” invocate de acest lumpen nu sunt altceva decât ordine FSB-GRU. 

Marionetă online a seriviciilor secrete rusești, auto-intitulatul War Gonzo lansează și un atac abject la adresa României, debitând că trupele române și cele din R.Moldova ar avea obiectivul… de a deschide un front suplimentar împotriva Rusiei. Aceasta este o altă minciună mizerabilă, întrucât nici Bucureștiul și nici Chișinău NU iau în calcul mobilizări militare.  

Avertizăm că nu e deloc o coincidență că FSB și GRU i-au ordonat așa-zisului War Gonzo să delireze toate aceste prostii în acest moment. Provocarea propagandistului vine pe fundalul așa-zisului ”protest” organizat la Chișinău tot de FSB-GRU, prin intermediul infractorului fugar Ilan Șor, care are nesimțirea să-i îndemne pe basarabeni să doarmă în corturi, pe ciment, în timp ce el se lăfăiește la căldurică, în Israel, cu banii publici furați din R.Moldova. Manifestația rusofilă este susținută cu frenezie și de Ivan Ceban, primarul românofob și dezastruos al Chișinăului (detalii AICI)

Avertizăm din nou că așa-zisul ”protest” este, în fapt, un fel de mineriadă decisă la Kremlin, în cadrul așa-zisului Departament Moldova. Obiectivul este deturnarea R.Moldova și destabilizarea ei, în contextul războiului rusesc din Ucraina. Acest ”protest” e un atentat la siguranța națională a R.Moldova. 

Tâmpeniile debitate de War Gonzo trebuie înțelese și în conjunctura provocărilor din așa-zisele Transnistria și Găgăuzia. Atragem atenția că scenariul mincinos prezentat de War Gonzo este similar cu scenariul împroșcat recent de agentura FSB-GRU din așa-zisa Găgăuzia: minciuna că trupele românești ar pregăti, vezi Doamne, o ”invazie” între Prut și Nistru. 

Autoritățile abilitate din R.Moldova ar trebui să ia o serie de măsuri tranșante. O țară pro-europeană trebuie să aibă un stat de drept funcțional.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.