VIDEO. Gângavul Marcel Ciolacu s-a făcut de râs la Bistrița apreciind că a venit la capelă, deși inaugura o sală polivalentă de 27 milioane de euro. Lideul PSD are dificultății serioase în a susține un discurs banal de câteva minute


VIDEO. Gângavul Marcel Ciolacu s-a făcut de râs la Bistrița apreciind că a venit la capelă, deși inaugura o sală polivalentă de 27 milioane de euro. Lideul PSD are dificultății serioase în a susține un discurs banal de câteva minute

Invitat săptămâna trecută la inaugurarea sălii polivalente „Unirea” din Bistrița, liderul PSD și președinte al Camerei Deputaților, falsul revoluționar Marcel Ciolacu (cel care ar trebui, conform „rotativei”  stabilite cu PNL, să devină șeful Executivului din mai 2023), a avut un discurs cel puțin bizar, apreciind că a venit la „inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat”.

Pronunțând cu dificultate, de multe ori agramat și chiar stâlcind cuvintele mai „complicate”, Ciolacu a spus, foindu-se în permanență în fața auditorului (care, din slugărnicie, l-a aplaudat furtunos la un moment dat, deși spunea numai inepții și platitudini):

„Astăzi am venit la inaugurarea a unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat...(vedeți video la final, de la minutul 1). Vorbim de o investiție de peste 27 milioane de euro, o sală polivalentă care (de care!, n.red) vom beneficia cu toții în viață...Ce este ieșit din toate clișeele a ceea ce (?) se întâmplă acum în România este constructorul local și echipa sa care au reușit în doi ani și jumătate să finalizeze un obiectiv de amploarea și complexitatea acestei săli polivalente. (…) Este un exemplu de administrație, un exemplu clar, când spui Radu Moldovan (președintele CJ Bistrița-Năsăud, n.red.), de implicație, de investiții și cred că ar trebui să fie cinstit cu bistrițenii și să vă anunțe că eu, cel puțin dacă o să mai fiu președintele PSD, nu o să-l mai las la Bistrița. E cazul să se implice în administrația centrală!”, a zis Ciolacu. 

Videoul cu gafele ciolachiene este încărcat pe Youtube chiar de PSD, care „iubește” atât de mult libertatea de exprimare și este dornic să afle ce cred românii despre gângavul Ciolacu încât a oprit comentariile!



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.