10 august 2018: statul pesedist se năpustește asupra nevinovaților, îi bate, îi gazează. Nu și-ar fi permis dacă românii aveau arme!


10 august 2018: statul pesedist se năpustește asupra nevinovaților, îi bate, îi gazează. Nu și-ar fi permis dacă românii aveau arme!

Am mai scris, dar voi mai scrie până când vor ști și vor pricepe cât mai mulți români: de ce, aici, în Statele Unite, în Constituție este consemnat dreptul de a deține arme? Pentru ca cetățenii să se poată apăra de un stat abuziv. Scrie în cel de-al doilea amendament din Bill of Rights, carta drepturilor, introdusă în Constituție la 1791: „O Miliție bine orânduită, fiind necesară pentru siguranța unui Stat liber, dreptul poporului de a deține și purta arme nu va fi îngrădit”. Să reținem aceste cuvinte: „fiind necesară pentru siguranța unui stat liber”! Azi, Statele Unite ale Americii sunt o democrație solidă și nimeni n-a reușit să o destrame. De ce? Și pentru că cetățenii acestei națiuni sunt gata să-și apere drepturile cu arma în mână. 

Ce s-a întâmplat în România, la 10 august 2018? Statul pesedist a vrut să le arate cetățenilor cine are puterea. Jandarmii au primit liber să folosească toată forța de care dispun. Probabil că erau pregătiți și să tragă în popor. Pe cine au bătut jandarmii? Nevinovați! Jurnaliști, inclusiv din străinătate, care nu făceau decât să consemneze evenimentele. Protestatari pașnici. Femei. Copiii au fost gazați. Turiști străini complet rupți de politica românească au fost scoși din taxi și ciomăgiți. 

Firesc ar fi fost ca, azi, aceste brute din Jandarmerie să fie la pușcărie. Dar Iohannis, aliat cu Ciuma Roșie, i-a protejat. Logic: și Iohannis, și tâlharii post-Dragnea cu care e aliat, se tem de popor. Jandarmii îi apără pe hoții de azi, așa cum i-au apărat pe cei de ieri. Iohannis și PNL au profitat electoral din plin de masacrul din august 2018. Au promis dreptate. Să ne amintim puțin ce minciuni („bărbi” ar fi denumirea în argoul cartierelor bucureștene) turna numitul Iohannis în august 2018, când avea emoții dacă va fi reales: „Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă”. A condamnat-o atât de tare încât mai toți cei vinovați au fost promovați în cadrul Jandarmeriei. 

Pe scurt, românii nu au ce aștepta de la statul controlat de Ciuma Roșie. Trebuie să se poată apăra singuri! De aceea românii trebuie să aibă arme. Miliția și securitatea se opun, cu toată forța lor subterană, ca poporul să se poată apăra de un stat abuziv, mafiotizat. 

Mulți români se tem încă să aibă prea multe drepturi și libertăți, inclusiv dreptul de a avea arme. Eu am încredere în acest popor: își va folosi drepturile (și forța dată de ele...) cu înțelepciune. Însă va fi fără milă cu cei care vor să-l țină în lanțuri și să-l jupoaie: #FurciSiTopoare. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.