Sondaj Avangarde. Falsul revoluționar Marcel Ciolacu a ajuns cel mai „de încredere” politician din România! PSD se apropie de 40%!


Sondaj Avangarde. Falsul revoluționar Marcel Ciolacu a ajuns cel mai „de încredere” politician din România! PSD se apropie de 40%!

Cei mai apreciați politicieni din România, din punctul de vedere al electoratului, sunt în ordinea asta: Marcel Ciolacu, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Nicolae Ciucă, prim-ministru şi preşedintele PNL, şi preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unui sondaj Avangarde, realizat în luna iulie 2022.

Astfel, potrivit sondajului, realizat la comanda PSD, Marcel Ciolacu este liderul în care românii au cea mai mare încredere 25%, urmat de premierul Nicolae Ciucă - 18% și de președintele Klaus Iohannis- 15%. Liderul AUR, George Simion, se află pe locul patru, cu 11% în topul încrederii, în timp ce Cătălin Drulă de la USR este indicat de 9% dintre respondenți, Ludovic Orban de 8%, iar Dacian Cioloș de 6%.

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 22-31 iulie 2022, prin metoda CATI (interviuri la telefon), pe un număr de 902 subiecţi, populaţie adultă de 18 ani şi peste. Sondajul are o eroare maximă de eşantionare de +/- 3,4% la un nivel de încredere de 95%.

În ceea ce priveşte topul partidelor, PSD conduce,  fiind urmat de PNL. Potrivit sondajului Avangarde, topul partidelor este următorul: PSD (37%), PNL (23%), AUR (11%), USR (9%), UDMR (5%), PMP (4%), PUSL (3%).

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.