Gabriela Firea își dă iar mahalaua pe față, jignindu-l public pe Nicușor Dan. „Prostul moare de grija altuia” / „Zero profesionalism! Zero caracter!”


Gabriela Firea își dă iar mahalaua pe față, jignindu-l public pe Nicușor Dan. „Prostul moare de grija altuia” / „Zero profesionalism! Zero caracter!”

Fostul primar neîmpăcat al Capitalei cu înfrângerea pe care i-au administrat-o bucureștenii, senatoarea PSD Gabriela Firea, îl face „prost” pe Nicușor Dan, actualul edil al Bucureștilor, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, după ce acesta a afirmat, într-o emisiune la Prima TV, că este posibil ca PSD să nu o susțină în alegerile locale din 2024. 

„Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia! Vai de bucureșteni! Un primar incapabil să rezolve problemele curente, care a blocat toate șantierele publice și private, care nu are soluție miraculoasă pentru trafic și termoficare - așa cum se jura în campanie -, care nu mai investește în spitale și infrastructură, dar care, mai nou, se erijează în analist politic! O rușine pentru Capitală! Zero profesionalism! Zero caracter!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. În prezent, senator PSD și ministrul al Familiei din partea aceluiași partid, Firea a avut un mandat de primar al capitalei catastrofal în urma căruia Primăria Generală a rămas îngropată în datorii.  

Ce a afirmat Nicușor Dan la Prima TV (sursa: news.ro): Este o discuţie dacă Gabriela Firea va fi susţinută de PSD.  Eu nu am văzut la această doamnă decât - i-am şi spus un la un moment dat ”doamna voucher” - n-a ştiut decât să dea vouchere pe diferite categorii de cetăţeni, n-am văzut un alt tip de politică şi cred că Bucureştiul are nevoie totuşi de o direcţie structurală care să rezolve, să răspundă la marile probleme structurale pe care Bucureştiul le are. Şi nu cred că Gabriela Firea are capacitatea de a răspunde la asta”.

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.