Delir total la o televiziune rusească: Un deputat rus propune răpirea unui ministru NATO, iar moderatoarea emisiunii anunță că a început "al treilea război mondial"


Delir total la o televiziune rusească: Un deputat rus propune răpirea unui ministru NATO, iar moderatoarea emisiunii anunță că a început "al treilea război mondial"

Delirul atinge cote maxime la televiziunea de stat rusă Russia-1. O prezentatoare a declarat că a început al treilea război mondial, iar un parlamentar al principalului partid de la putere de la Kremlin a promovat ideea răpirii unui ministru al Apărării al unei țări membre NATO pentru a fi supus unui interogatoriu. 

"Operațiunea specială" a Kremlinului în Ucraina a luat sfârșit și a început "al treilea război mondial", a susținut o prezentatoare a televiziunii ruse de stat. 

Vorbind cu telespectatorii pe parcursul emisiunii pe care o moderează, Olga Skabeyeva a sugerat că Rusia se confruntă acum cu o situație în care ar trebui să "demilitarizeze" NATO.

"Poate că a venit momentul să recunoaștem, posibil, că operațiunea specială a Rusiei în Ucraina s-a încheiat", a spus aceasta.

"În sensul că a început un adevărat război. Mai mult, este al treilea război mondial", a continuat Olga.

"Suntem forțați să demilitarizăm nu doar Ucraina, ci toată NATO", a mai zis trompeta Kremlinului. (sursa: Sky News)

De asemenea, un parlamentar rus a propus răpirea unui ministru al Apărării al unei țări membre NATO și aducerea acestuia la Moscova pentru a fi supus unui interogatoriu. 

Într-un interviu acordat televiziunii de stat ruse Russia-1, parlamentarul Oleg Morozov a precizat că un "complot fantastic" pe care rușii ar putea să-l pregătească e capturarea unui ministru al Apărării din cadrul NATO și interogarea acestuia la Moscova cu privire la "ordinele" pe care Occidentul le-a dat Kievului.

Deputatul, ales pentru prima dată în Parlamentul rus în 1993 și membru al partidului dominant Rusia Unită, a continuat spunând că furnizarea de arme occidentale Ucrainei reprezintă o amenințare directă pentru Rusia, motiv pentru care Moscova ar trebui să-și revizuiască obiectivele militare.

Dialogând cu "jurnalista" pro-Kremlin Olga Skabeyeva, Morozov a spus: "Știți, poate că ar fi un complot fantastic ca, în viitorul apropiat, la un moment dat, va merge un ministru al Apărării al unei țări NATO cu trenul la Kiev pentru a vorbi cu Zelenski".

"Dar el nu va ajunge acolo. Și s-ar trezi undeva la Moscova", a completat acesta. 

Ca reacție, Skabeyeva l-a întrebat pe parlamentar: "Vrei să spui că îl răpim?".

"Da. Și apoi am obține informații de la el cine a dat ce ordin pentru ce, cine este responsabil pentru ce anume", a răspuns parlamentarul rus. 

"Nu este o scenă atât de imposibilă. Acum există reguli noi în lume. Lăsați toți acești miniștri ai Apărării care se adună la Kiev să se gândească puțin referitor la cum ar fi să se trezească la Moscova", a mai declarat Morozov. (sursa: Sky News)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.