VIDEO "Acum e un USL mai pervers! Trădătorilor!". Continuă protestele anti-PNL, nu doar în București


VIDEO "Acum e un USL mai pervers! Trădătorilor!". Continuă protestele anti-PNL, nu doar în București

Mai mulți protestatari s-au adunat miercuri, 10 noiembrie, în fața sediului PNL Galați pentru a-și manifesta nemulțumirea față de foarte probabila constituire a guvernării USL 2.0. Aceștia au anunțat ulterior că vor protesta și vineri, de la ora 13, în fața sediului PNL Galați.  

Redăm o parte din mesajele protestatarilor: 

-PNL, sluga PSD!  

-Ne-ați vândut, dar o să plătiți scump!  

-Au trădat o dată la alegerile locale, când prin măgăriile lor au făcut ca în Galați să aibă PSD un scor enorm de mare, pe care nu l-a avut niciodată. PSD nu a scos acel scor, ci PNL a scos acel scor al PSD. Iar acum PNL trădează și la nivel de țară.  

-Ieșiți afară, trădătorilor!  

-V-am votat și ne-ați trădat, PNL partid ratat!  

-Ne-ați cerut votul contra PSD, iar acum vă rugați de PSD să vină la putere?!  

-Acum e un USL mai pervers, mai curvit. Prima oară USL mai întâi s-a format, iar apoi s-a dus în fața alegătorilor. Dar ei acum au venit să ne ceară votul contra PSD.  

Vedeți video:


De asemenea, revoluționarul Marian Ceaușescu a protestat astăzi în fața Vila Lac 1, unde s-au întâlnit din nou o parte dintre liderii PNL și PSD pentru a discuta despre programul de guvernare. Acesta s-a deghizat în "moartea cu coasă" pentru a le transmite peneliștilor că vor muri din punct de vedere politic din cauza USL 2.0. 

Vedeți video 1:


Vedeți video 2: 


Reiterăm că și luni, 8 noiembrie, s-au desfășurat o serie de acțiuni de protest cu prilejul ședinței BPN al PNL în care s-a decis continuarea negocierilor cu PSD pentru constituirea unui Guvern. Podul.ro a relatat AICI cele mai importante evenimente petrecute pe parcursul respectivelor proteste.

Sursa foto 1: Dioleta Crețu / Sursa foto 2: Loredana Diacu, Epoch Times

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.