Digi24 TV, Antena 3 și România TV, aceeași mlaștină: pregătesc refacerea USL și spală ca la Nufărul înhăitarea PNL cu PSD. Motivul? Banii publici promiși de Cîțu și echipa falimentară care-l susține


Digi24 TV, Antena 3 și România TV, aceeași mlaștină: pregătesc refacerea USL și spală ca la Nufărul înhăitarea PNL cu PSD. Motivul? Banii publici promiși de Cîțu și echipa falimentară care-l susține

Digi24 TV, Antena 3 și România TV pregătesc terenul pentru refacerea USL și pentru o guvernare minoritară a PNL cu susținerea PSD, ”cel mai mare dușman al poporului român”, ca să-l cităm pe pușcăriașul țepar Florin Cîțu, marioneta prin intermediul căreia Klaus Iohannis vrea să călărească PNL împreună cu pesediștii lui Ciolacu și Dâncu. 

Televiziunilor li se adaugă toate site-urile aservite ”echipei câștigătoare” care aruncă bani și promisiuni în multiple direcții, fiindcă așa înțelege ea competiția politică.

Pregătirea înhăitării oficiale cu PSD se vede și în caraghiosul punctaj al ”echipei câștigătoare” diseminat pe sticlă, în presa scrisă și printre goarnele pro-cîțiste de pe rețelele de socializare – e vorba despre agresivitatea cu care se rostogolește fake news-ul așa-zisei ”alianțe” a USR PLUS cu AUR, care, în realitate e o simplă asociere conjuncturală pentru trecerea moțiunii, Motivul e simplu: ”echipa câștigătoare” vrea să deturneze atenția de la blatul PNL-Iohannis cu PSD fluturând ”alianța” USR PLUS cu AUR  în speranța că vor face astfel mai ”digerabilă” alianța lor cu PSD, ”cel mai mare dușman al poporului român”, ca să cităm marioneta Cîțu, personajul care oferă puterea PSD.

Acest aspect este reliefat, pe Facebook, și de consultantul politic Cristian Hrițuc

”Agresivitatea cu care se împinge pe toate canalele ‹alianța› USRPLUS-AUR are o singură justificare: așa poți vinde mai ușor ‹alianța› PSD-PNL.

Deși ‹alianța› USRPLUS este doar o ‹asociere› în vederea realizării unei majorități privind moțiunea de cenzură, ceea ce nu reprezintă nici pe departe caracteristicile unei ‹alianțe politice›, PNL marșează pe toate canalele, cu sprijinul tuturor instituților media aservite, să promoveze această linie de comunicare. Tactică de comunicare ce are ca scop ieșirea din defensivă, mutarea atenției de la ‹PSD blat cu PNL› blochează votarea moțiunii în Parlament, iar al doilea obiectiv: crearea unei premise pentru momentul destul de probabil în care vom vedea PSD susținând un guvern liberal minoritar.

Ferească Dumnezeu să nu ajungem în situația USR; PSD; PNL; ‹aceeași mizerie› și să vedem un partid de extremă explodând în sondaje”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.