DOCUMENT. "ZERO ore pentru curățenie stradală în Sectorul 1". Un consilier local al PNL o acuză pe Clotilde Armand că nu a prevăzut în noul protocol semnat cu Romprest niciun fel de serviciu de salubrizare în cazul a mai multor puncte fixe importante


DOCUMENT. "ZERO ore pentru curățenie stradală în Sectorul 1". Un consilier local al PNL o acuză pe Clotilde Armand că nu a prevăzut în noul protocol semnat cu Romprest niciun fel de serviciu de salubrizare în cazul a mai multor puncte fixe importante

Dinu Gheorghe, consilier local al PNL, a publicat pe Facebook un document din care reiese că primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a alocat în noul protocol încheiat cu Romprest zero ore în ceea ce privește serviciile de curățenie stradală în cazul a mai multe puncte fixe printre care se află inclusiv intrarea în Parcul Herăstrău, respectiv intrarea în parcul Cișmigiu. 

Redăm postarea liberalului: 

"🔊ZERO ore pentru curatenie stradala in Sectorul 1

Ieri primarul Armand a convocat de indata Consiliul Local pentru inca o sedinta de urgenta, prin care sa votam semnarea protocolul cu operatorul de salubritate pentru eficientizarea frecventelor de curatare stradala.  

Astazi, cu 2 ore inainte de inceperea sedintei, am primit pe email din partea primariei anexele la faimosul deja Protocol, care vor fi parte din intelegere.  

Cine sa aiba timp sa analizeze cu atentie 12 pagini de tabele cu frecvente de curatare in 2 ore, pentru a putea intelege, analiza si decide ce sa voteze pentru a fi in interesul sanatatii si sigurantei cetatenilor care ne-au votat?  

‼️Am scos cateva exemple de-a dreptul REVOLTATOARE din document:

Intretinere curatenie puncte fixe – propunere numar ore intretinere (include maturare, spalare, curatare cosuri gunoi):  

Gara de Nord (intrarea gara din Grivita)  👉0 ore

Gara de Nord (intrarea Dinicu Golescu)  👉0 ore

Piata Charles de Gaulle (intrare Herastrau)          👉0 ore

Pod Constanta (inainte si dupa Intrare 100m)  👉0 ore

Bucurestii Noi intersectie cu Str Jiului  👉0 ore

Sos Nordului (Pescarus, Ceasornicului,  👉0 ore

statie RATB Caramfil)  

Stirbei voda X Luterana           👉0 ore

Dinicu Golescu X Vespasian X Buzesti X Berzei         👉0 ore

Schitu Magureanu (Liceul Lazar)   👉0 ore

Piata Revolutiei pana la Romarta   👉0 ore

Piata 1 Mai (Al. Campeanu, spatele pietei, pe Mincu  👉0 ore

pana la circa 2 Politie)

Pajura (capat troilebuz, biserica de la pod Jiului,   👉0 ore    

Piata Pajura)  

Arc de Triumf, Manastirea Casin           👉 0 ore

Sunt efectiv socat ca sunt zeci de zone, inclusiv din apropierea scolilor si a pietelor, zone de aglomeratie urbana, zone de intrare in parcurile Herastrau si Cismigiu fara nici un fel de curatenie stradala...  

❓Dvs ce parere aveti?".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.