Patronul bodegii „La Copac” - apropiat al lui Sebastian Ghiță - s-a înscris în AUR, lansând un apel public ca oamenii să adere la „formațiunea care îi va uni pe români pentru a le apăra binele”


Patronul bodegii „La Copac” - apropiat al lui Sebastian Ghiță - s-a înscris în AUR, lansând un apel public ca oamenii să adere la „formațiunea care îi va uni pe români pentru a le apăra binele”

Horațiu Șerb, amicul videochatistei Oana Lovin și proprietar al birtului bucureștean „La Copac”, locație unde în ultimele zile au fost hărțuiți și agresați Dan Barna, respectiv, jurnalistul Mălin Bot, anunță pe pagina sa de Facebook că este alături de „camarazii și prietenii George Simion și Claudiu Târziu”, copreședinții AUR, „pe drumul drept, fără ocolișuri, fără nuanțe, pe care au pornit”, lăsând să se înțeleagă nu doar că susține controversata formațiune extremistă, ci și că ar fi aderat la ea. Mai mult, Șerb îi îndeamnă pe amicii și urmăritorii săi de pe Facebook să se alăture AUR, „formațiunea care îi va uni pe români pentru a le apăra binele, spre deosebire de toți cei care până acum i-au dezbinat ca să-i înșele și să-i sărăcească”. 

Redăm integral mai jos postarea lui Șerb, fost consilier județean PRM în județul Mureș în perioada 2001-2004, membru fondator al PRU în 2015, alături de Sebastian Ghiță, simpatizant AUR în 2021, adept al teoriilor conspiraționiste vehiculate cu ocazia prezentei pandemii:  

AJUNGE spun și eu! Sunt alături de camarazii și prietenii mei, George Simion și Claudiu Târziu, pe drumul drept, fără ocolișuri, fără nuanțe, pe care au pornit. Vă chem pe toți cei care gândiți românește să vă alăturați PARTIDULUI ALIANŢA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR, formațiunea care îi va uni pe români pentru a le apăra binele, spre deosebire de toți cei care până acum i-au dezbinat ca să-i înșele și să-i sărăcească. Acesta este începutul construcției unei noi clase politice în România. 

Parafrazându-l pe Mircea Eliade, pot spune şi eu: cred în destinul Neamului nostru, cred în Biserica strămoșească, cred în libertate, în familie și în dragoste. De aceea cred în PARTIDULUI ALIANŢA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR! Cred într-o Românie mândră și puternică, într-un stil nou de viață, care va transforma în valori spirituale de universală circulație bogățiile sufletului românesc. 
 
Doamne, ajută! Putere și onoare! 
Horațiu Șerb”.

CITEȘTE ȘI: Circ la o cârciumă din centrul capitalei unde Dan Barna ieșise cu soția. Oana Lovin a înjurat mai mulți clienți care au luat-o peste picior

VEZI ȘI: VIDEO. UPDATE. Nou scandal uriaș la restaurantul „La Copac” unde a fost hărțuit și Dan Barna. Angajații localului au agresat un jurnalist, i-au smuls telefonul și i-au distrus aparatura. Un jandarm aflat în apropiere a privit toată scena fără să intervină

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.