Oroarea deportărilor din Basarabia. NU confundați călăii cu victimele și nici regimul rusesc de ocupație cu cozile de topor ale Moscovei


Oroarea deportărilor din Basarabia. NU confundați călăii cu victimele și nici regimul rusesc de ocupație cu cozile de topor ale Moscovei

Regimul criminal a fost adus în Basarabia de staliniștii și comuniștii de la Kremlin: cozile de topor și colaboraționiștii din localitățile noastre au executat comanda ocupanților sovietici. Înainte de a afirma în spațiul public „că ai noștri au organizat deportările”, întrebați-vă de ce cozile de topor nu au organizat deportarea sătenilor lor în timpul când Basarabia făcea parte din România?

Există o sumedenie de documente în arhive că la 28 iunie 1940, „eliberatorii” au intrat în Basarabia, cu listele întocmite la Odesa, Harcov și Moscova de către agentura secretă, liste în care figurau cetățenii români ce urmau să fie arestați, asasinați sau aruncați în închisorile staliniste.

Totdeauna Kremlinul a făcut și imposibilul să transfere crimele sale pe seama popoarelor subjugate. După ce a provocat uciderea a peste un sfert de milion de basarabeni prin foametea organizată de Stalin în 1946-1947, propaganda a avut grijă să-i prezinte pe criminali ca „salvatori ai nărodului moldovenesc”. După ce au planificat deportările în laboratoarele ideologice de la Moscova, această crimă odioasă împotriva umanității a fost aruncată pe seama unor rătăciți și nenorociți din satele și orașele Basarabiei.

Aveți grijă: nu confundați călăii cu victimele, regimul de ocupație cu cozile de topor, mancurții și colaboraționiștii din localitățile basarabene cu adevărații criminali, care au adus sistemul banditesc în Basarabia la 28 iunie 1940 și care, pospăit și „modernizat” pe ici-colo, funcționează și azi sub paravanul „Patriotî Moldovî”, adunătura de lăcuste dodono-voronistă și a națiunii civice moldovenești.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.