Je suis Clotilde Armand. Atacul PSD și circul ”renumărării voturilor” cu polițiști


Je suis Clotilde Armand. Atacul PSD și circul ”renumărării voturilor” cu polițiști

Atacurile PSD la adresa lui Clotilde Armand trebuie să ne pună în gardă pe toți. Circul ”renumărării voturilor” de către polițiștii de la Control intern, la comanda unui procuror de la Secția specială, este de râsul curcilor. 

Ciolacu știe în direct la televiziunea națională unde se află procesul, la ce sac s-a ajuns. Este o mascaradă, chiar pesedistul spune că nu are valoare juridică, că va iniția un referendum cetățenesc pentru demiterea primăriței. Un argument în plus pentru desființarea SS și depesedizarea TVR. 

Sistemul nu se predă singur. Dacă îi tai sursele de finanțare, va veni după tine cu toate forțele. Sunt disperați acum, asta este foarte bine. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun.

Nu este suficient însă. Trebuie produse rapid și schimbări pozitive în administrație, atât locală cât si centrală. Electoratul are așteptări mari și ținere de minte scurtă. Bandiții au de partea lor o mare parte din mass-media, tranformată în instrument de propagandă. Dar și oameni cam peste tot în administrație, care depind de sistemul care i-a pus acolo și care știu bine cum să organizeze rezistența si cum să construiască capcane. Nu este deloc ușor sa faci reforme și performanță în același timp. 

Je suis Clotilde Armand.

Dincolo de alte dispute, avem nevoie de un moment al solidarității, în fața revenirii PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.