Apocalipsa PSRM: rusofilul Dodon se PRĂBUȘEȘTE în sondaje! 76% din cetățeni NU au încredere în el. Colapsul se accelerează de la o zi la alta. Motivele


Apocalipsa PSRM: rusofilul Dodon se PRĂBUȘEȘTE în sondaje! 76% din cetățeni NU au încredere în el. Colapsul se accelerează de la o zi la alta. Motivele

După ce a girat o guvernare puțin spus dezastruoasă, prin intermediul românofobului agresiv Chicu, adâncind criza generată de pandemia Covid-19 și punând pe butuci economia de dincolo de Prut, și după ce a reușit să piardă penibil alegerile prezidențiale, imaginea rusofilului Igor Dodon continuă să se deterioreze în mod galopant. 

Precizăm că această situația este relevată de toate sondajele și măsurătorile efectuate în R.Moldova. Mai mult: colapsul lui Dodon și al PSRM se accentuează de la o zi la alta în condițiile în care șeful socialiștilor s-a înhăitat oficial cu Șor și, prin intermediul unei găști parlamentare de strânsură, se opun de răsputeri organizării alegerilor parlamentare anticipate – unica soluție pentru ieșirea R.Moldova din multiplele crize în care se zbate. Astfel, socialiștii, rusofilii și românofobii cuplului Dodon-Șor se țin cu dinții de funcții și paralizează instituții esențiale în timp ce moldovenii mor cu zile. 

Gașca Dodon-Șor se opune anticipatelor fiindcă e conștientă că va înregista un dezastru de proporții la urne, riscând astfel să ajungă în colimatorul justiției, pe care momentan o țin sub talpă. 

După toate aceste derapaje și acte reprobabile, jurnaliștii Timpul.md prezintă un sondaj recent IData potrivit căruia doar 23,51% din respondenți spun că au încredere în Igor Dodon, șeful PSRM. Peste 75% din cetățeni au încredere în alți politicieni. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.