EXCLUSIV: Impus de ministrul USR-ist Drulă, noul director general al companiei Aeroporturi București își pune poze-poster cu el prin Aeroportul Internațional Henri Coandă. ”Reforma” lui Drulă


EXCLUSIV: Impus de ministrul USR-ist Drulă, noul director general al companiei Aeroporturi București își pune poze-poster cu el prin Aeroportul Internațional Henri Coandă. ”Reforma” lui Drulă

După cum se știe, pandemia a redus mult activitățile economice. Așa se face că și la compania națională Aeroporturi București activitatea s-a subțiat constant. Numai că asta nu ar fi o problemă, dacă ar exista un management responsabil. 

Societatea este cunoscută pentru conturile sale pline, însă Ministerul Transporturilor le-a subțiat așa cum nu a mai făcut-o niciodată, din poziția de acționar majoritar, acum, în pandemie. 

În prezent, la compania națională Aeroporturi București salariile au ajuns să se dea din credite bancare. Nici asta nu ar fi o problemă, dacă managementul ar fi unul responsabil. 

Potrivit surselor Podul.ro, Cosmin Cătălin Peșteșan – noul directorul general numit de ministrul USR-ist Cătălin Drulă – are însă alte obiective sau mai bine zis teme: licitații pentru te miri ce investiții care nu sunt urgente (înțelege toată lunea ce și cum, dar probabil că acestea sunt temele de la Drulă), presiuni pentru angajări ale pilelor și nu numai (demne de studiat de către DNA) și poze-poster cu el însuși prin Aeroportul Internațional Henri Coandă. Adică bani mulți. Bani publici.

În același timp, actuala conducere pusă de Drulă - ca să facă chipurile ”reformă” - pregătește în secret disponibilizări și vrea să se acopere de eventualele procese prin asigurări. Nu știm cum vor să se acopere de altele, când în sfârșit va veni DNA, dar asta e o altă discuție. 

Așadar, actualul director – Cosmin Cătălin Peșteșan – cheltuie bani publici ca să își pună poza-poster prin aeroport, fără să înțeleagă nimeni care este scopul acestei promovări intense, dar el zice că face ”reformă”. Măi să fie! Urmează cumva alegeri anticipate și îi vom vedea pe Drulă sau pe Barna promovându-se pe banii Aeroportului?!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.